Knus cellullittene!

La oss forby klumpete lår en gang for alle!

Publisert Oppdatert
OK, det er flere leger som sier at cellulitter dessverre ikke kan fjernes uansett hva man prøver. MEN, de kan til en viss grad forebygges og skjules!

Vi slipper ikke unna

Kvinner med formfulle kurver er for mange det vakreste som finnes, og har du former bør du så absolutt stå stolt med rak rygg og hodet hevet. Selv de mest trente kvinnene kan ha tydelige former, men det som kan ødelegge for en selv er de hersens cellulittene..

Man kan godt tenke at det er drepende urettferdig at menn slipper unna dette. Menns underhudsvev holder fettet samlet mens kvinners vev slipper lett, noe som igjen resulterer i klumper rett under hudoverflaten. Kvinner har dessuten tynnere hud på lårene enn menn, noe som gjør cellulittene enda mer synlige.

Det skal mye til å gå gjennom et helt liv uten å få en eneste cellulitt på kroppen, men det finnes flere måter du kan prøve å begrense klumpene på.
  • Det første du kan gjøre for å redusere cellulittformeringen, er å begrense saltinntaket ditt da dette absorberer vann. Og for mye salt kan resultere i at kroppen beholder vannet det forbruker.
  • Deretter kan du prøve å supplere med måltider fylte av mer protein og fiber siden dette hjelper å stramme opp muskler som holder fettlagrene på plass.
  • Tomater, kål og citrusfrukt hjelper kroppen med å øke blodsirkulasjonen i kroppen, dette løser opp cellulitter.
  • Du skal absolutt ikke undervurdere grønn te, som er kjent for å hjelpe kroppen med å øke forbrenningen.
  • I tillegg til å bli mer bevisst på kostholdet ditt, er det helt nødvendig å starte med et skikkelig treningsprogram for å brenne mer fett og øke blodgjennomstrømmingen til hudcellene.
  • Vil du skjule cellulittene, kan det hjelpe om du bruker selvbruning på lårene dine. Først skal du peele huden, så påfører du kremen dagen før du eventuelt må vise deg i bikini. Den mørke fargen kan skape en illusjon av slankere, glattere lår.


  • Kilde: Elle.com
cellulitter320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning