Klipp deg kul!

En klipp gjør så mangt med looken din! Hårekspert Sølvi Bjørnevoll hjelper deg.

Publisert Oppdatert
Hvis du vil endre looken din til noe mer "i tiden", er det èn ting som virkelig hjelper - en real hårklipp!

Diverse lengder

Og Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll har mye erfaring med nye klipper. For tiden elsker hun Rihannas korte sveis;

Sølvi Bjørnevoll gir deg råd!Kvinneguiden.no har et samarbeid med frisør Sølvi Bjørnevoll (26) som er daglig leder ved Think Hairwear i Bergen og frisørlærer ved Norsk Frisørskole. Hun er Kvinneguidens hårekspert.Hos oss får du mange gode hårtips fra den glade frisøren.

- Hun er kort i nakken og har lengre lugg, asymetriske klipper hvor ene siden er kortere enn den andre gir mulighet til å style håret på forskjellige måter, sier Sølvi.

Hun forteller at hun i frisørsalongen enda klipper mye bob, men også kortere hår, og det er også mange som velger å klippe lugg og skape mer volum i håret.

- En kort klipp passer helst til mennesker som synes det er kult å forandre frisyre og som samtidig er sterke og selvsikre. Jeg synes at lugg passer alle, har du veldig rundt ansikt og tror at du absolutt ikke kan klippe lugg, finnes det et alternativ for deg også, forsikrer Sølvi.

Ny på en trygg måte

Dersom du er ivrig etter å endre looken din fullstendig, men samtidig safe på noe som passer deg, råder frisøren deg å kikke på bilder i blader og lete etter inspirasjon.

- Det er alltid trygt å klippe tuppene, eventuelt skrå håret mot ansiktet, da blir looken litt mykere. Ellers kan du kjøpe deg et nytt stylingpodukt eller verktøy som krølltang, bølgetang eller rettetang for en kjapp forvandling, tipser Sølvi.

Om selv om du kanskje ikke liker å klippe håret ditt, forteller frisøren at det lureste er å stusse tuppene dine hver sjette til åttende uke.

- Men sparer du og håret er sunt kan du vente lengre, det spørs på kvaliteten på håret og hvor mye du sliter på det. Det finnes gode produkter som skal forsegle tuppene slik at det skal gå lengre tid før det slites, tipser frisøren.

Les mer på Sølvis blogg Salongen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning