Klar for bar mage?

Nå er det tid for 90-tallsflashback!

Klar for bar mage?

Klar for bar mage?

Publisert Oppdatert
Vi skal ikke lenger tilbake enn 90-tallet for å finne korte topper og bare mager, og nå er trenden her igjen! Superstjernene har allerede kastet seg over den, og hvis du har lyst, har du også alle muligheter til vise magen denne våren og sommeren.

Tilbakeblikk


Husker du Donna, Kelly og Brenda i tv-serien Beverly Hills 90210? Gjør du det, er du antakeligvis gammel nok til å ha testet denne trenden en gang før. Det er nemlig 80- og 90-tallet vi ser tilbake mot, med høye liv på bukser og skjørt, og topper som gir god mulighet for å vise bar hud.

I likhet med på 80- og 90-tallet vil de korte toppene komme i mange former og fasonger også denne gangen, både tettsittende og vide fasonger, og med mange ulike mønstre. Spesielt blomsterprint er aktuelt denne sesongen, men også blonder og trykk ser vi mye av.

Ikke for alle?


Det er ingen tvil om at bar mage er en look som er vanskelig å bære. Det krever både mot, kropp, alder og type. En blottet mage er natulig nok ikke for alle, men det går an å bruke de korte toppene på flere måter.

Syns du det er lenge til været tillater bar hud? Bruk en singlet under mens det enda er kaldt! Dessuten er det lov å vise mer hud på fest! Her får du tre festantrekk med tre ulike grader av mage-eksponering.

Vis mye hud: Er du komfortabel med å vise mye av magen kan du satse på en kort og trang variant hvor mye av magen får vise seg. Kombiner med et skinny jeans, ballerinas og fargerike detaljer for en ung, nett og trendy look!Vis noe hud: Er du noe mer sjenert kan en litt lengre topp være fint til deg. Kombiner med jeans med høyt liv, så vil bare øverste del av magen synes. Et enkelt og lekkert antrekk som lett styles opp og ned etter anledning!Vis lite hud: Liker du trenden, men føler at det er uaktuelt å blotte magen? Bruk en tynn singlet eller en body under den korte toppen! Kombiner med kort skjørt så du kan vise litt hud på bena, eller skinny jeans med høyt liv. Grove hæler og en oversized cluch gjør stilen røff, men feminin.

hihishdisdh.564x340 litthud.564x340 gygyg.564x340

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning