Klærne for alle kvinner!

- Kolleksjonen er som en konfekteske, alle kan finne noe som passer, sier designer Tina Haagensen.

Publisert Oppdatert
Designer Tina Haagensen vil lage klær til absolutt alle kvinner, og det synes godt på kolleksjonen som ble vist under Oslo Fashion Week 17. februar. Kolleksjonen inneholder det meste, både grått, sort og sterke farger, og både elegante, feminine og lekne snitt.

To stiler til én person

- Absolutt alle kvinner passer klærne mine, alt fra 13 år gamle jenter til kvinner helt opp til 80 år, mener Haagensen.

Da hun viste frem sin nyeste Tina H - kolleksjon onsdag, så OFW-publikummet ut til å være svært så fornøyde. I år er Haagensen konsept identiske tvillinger som har vokst og utviklet seg fra hverandre, har ulike interesser, drømmer og fantasier. Dette reflekterer også stilen deres og hvordan de ser ut, men likevel vil de holde sammen uansett hva som skjer.

Les også: Vårens råeste stil

Les også: Vårens jeansmote

Les også: Uten en tråd- Poenget er å vise at identiske tvillinger også kan ha ulike sider, derfor er den ene varianten av plagget overbrodert og andre er grå og enkel. Jeg har latt meg inspirere av identiske tvillinger fordi jeg synes det er så spennende å tenke på hvordan de kan utvikle seg vidt forskjellig fra hverandre, uavhengig av om de bor sammen hele livet eller om de bor langt fra hverandre, sier hun.

Det er designerens fjerde sesong og hun er tydelig på hvorfor hun vil tilby et bredt spekter under én og samme stil.

- Jeg tror alle har en tvillingside ved seg selv, en grå og sort og en veldig fargerik og vill side, sier Haagensen og fortsetter:

- Det er utrolig omfattende det som skjer i hodet mitt før jeg starter på et nytt prosjekt. Det er en lang prosess på minst fire-fem måneder før kolleksjonen er ferdig, sier designeren.

- Kvinner skal være komfortable

Merket Tina H ble grunnlagt i 2007 med målsetning å tilby kvinner i alle aldre en tidløs og feminin design som man kan bruke med en viss edge. Bak hver kolleksjon ligger en historie, men designeren legger hovedvekten på å respektere de feminine linjene på kroppen i tillegg til å fremheve personlighet i stilen.

Haagensen sier til Kvinneguiden at det viktigste er at kvinner føler seg vel i hennes kreasjoner.

- Hovedtingen med mine klær er snittet, de skal sitte bra og føles behagelige på samtidig som de skal være elegante. De skal være varierte og gjerne lengre på armene slik at også godt voksne damer føler seg komfortable med klærne på. Du kan se på klærne mine som en konfekteske som inneholder noe for enhver smak, smiler designeren.

Les også: De beste nettkuppene

Les også: Årets solbrilletrender

Samtidig oppfordrer hun norske kvinner til å ikke være så redde for hva alle andre synes om antrekket deres;

- Norske kvinner må våge å leke seg med det de tar på seg og ikke bry seg om hva andre tenker om stilen deres. Husk at man ikke behøver å være så straight og alvorlig selv om man blir voksen. Ikke vær redd for å ha det gøy selv om man ikke er barn mer. Tina220 Tina220--

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning