Kjendiser kroppsfasong

Quiz: Kjenner du igjen kjendiskroppen?

Test deg selv i denne quizen.

Kjenner du igjen kjendiskroppene?

Start quizen

Publisert Oppdatert

Selv om mange av kjendisene har et arsenal av private trenere, kokker og motivatorer, så går vekta opp og ned for en del av dem, akkurat som for oss vanlige dødelige.

Oprah Winfrey er kanskje det beste eksempelet på en superkjendis med varierende mengde kroppsmasse, noe hun aldri har lagt skjul på. Andre holder vekten og fasongen forbløffende godt, men alle kan ikke se ut som Rihanna.

Kjendisdietter

Forskjellen på superstjernene og kvinnen i gata er at man som kjendis må forvente å få kommentarer og oppslag på vekten sin.

Kate Hudson har selv uttalt at hun gikk opp 30 kilo da hun gikk gravid med sitt første barn, noe tabloidene ikke lot gå ubemerket hen.

Også flere andre kjendiser har gått opp vesentlig mer enn gjennomsnittet under graviditeten; Jessica Simpson har nylig inngått et samarbeid med slankeklubben Weight Watchers, for å få kvittet seg med sine "babykilo".

For å holde fasongen tyr mange av kjendisene til dietter som for eksempel forbyr bananer og druer, eller de går for den enda mer hårreisende varianten - dietten der småkakespising er helt lov.

Vi heier på mangfoldet, og har tatt med mange typer kropper i quizen over. Kjenner du igjen alle?

Les også:

To dager trening er nok

Quiz: Hva kan du om søvn?

Q-tips-tabben du bør unngå

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning