Kjendisenes skjønnhetsfavoritter

Sjekk hva Halle Berry, Sarah Jessica Parker og Gisele Bündchen ikke klarer seg uten!

Publisert Oppdatert
Gisele Bündchen:

Supermodellens favorittprodukt er noe så enkelt som maskara.

- Når du våkner om morgenen og har en skikkelig dårlig dag med hovne øyne og kviser, så kan maskara få deg til å se piggere ut. Min favoritt er Diorshow fra Dior. Med den på, er falske øyenvipper fortid, har hun uttalt.

Leona Lewis:

Den britiske sangfuglen har tatt verden med storm og er alltid nysminket og fresh, men når hun ikke er i rampelyset klarer hun seg lenge med M.A.C Bronzing Powder. Bruk en stor kost til å fordele solpudderet på kinnbena.

Nelly Furtado:

Nelly Furtado har ikke dyre parfymevaner. Hennes favoritt er nemlig Bodyshops Vanilla eau de toilette spray.

Halle Berry:

Den Oscar-vinnende stjernen sverger til Dream Cream body moisturiser fra skjønnhetskjeden Lush.

Robyn

Robyn sliter med det samme problemet som mange av oss her i nord, nemlig tynt og fint skandinavisk går. For å få volum og fylde bruker Robyn Natusan babytalkum i hodebunnen. I tillegg til økt volum mener stjernen at talkumet fører til at hun kan gå mange dager uten å vaske det.

Sarah Jessia Parker:

Sex And The City-stjernen har alltid perfekt, glødende ut. og for å avslutte den friske looken trenger man en leppestift som skiller seg ut. Parker sverger til Interdit Shine fra Givenchy, som inneholder tusenvis av glitterpartikler for en skinnende look.

Kristin Davis:

Kristin Davis' ansikt får hver morgen seg en runde med Guerlains Super Aqua-Day-ansiktskrem. Kremen skal gjøre huden glattere og strålende.

Ane Dahl Torp:

Vår egen nye scenedronning har et helt kobbel av produkter i dusjen. Både Lano og Asan, skrubbekrem fra MD Formulations og Redken Color Extend sjampo og balsam er på plass.

Kilder: Costume.no, Norsk Ukeblad, Elle.com, sofeminine.co.uk/



Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning