Julepyntede øyne

Få øynene dine til å glitre på årets julefest! Slik gjør du det.

Publisert Oppdatert
Du kan så definitivt stille på julebordet med en helt enkel sort kjole dersom du spriter den opp med glitrende tilbehør som smykker eller metallisk øyenskygge!

Dramatiske øyne

Det er ikke så vanskelig å sminke øynene hvis du har en basekost og en dusekost for hånden. Her har du bruksanvisningen:
  • Bruk en liten kost til å påføre kremet øyenskygge i en lys farge for å legge et godt grunnlag etter øyekrem og concealer. Legg kremskyggen på hele øyelokket helt inn i hjørnene og lett under de nederste øyevippene.
  • Bruk en brun kajal til å lage en linje rundt øyet. Streken skal ikke se for tung ut; duse fargen ut med en liten, rund kost. Press kosten forsiktig mot vippene slik at fargen glir inn mellom vippene, og dermed gir en dypere look.
  • Påfør deretter lag nummer to med øyenskygge for å gjøre fargen mer intens. Bland den godt ut i hjørnene, begynn fra ytterste hjørne og jobb deg innover. Deretter begynner du påføringen av en mørkere brun skygge fra ytterhjørnet og inn i globallinjen.
  • Bruk god tid til å presse påføringskosten med mørkere skygge godt inn i globallinjen og i ytterhjørnene før du duser ut den mørke fargen med en rund dusekost. Alle harde overganger skal bort.
  • Nå kan du legge glitter på toppen. Du kan enten velge løst glitter, eller glitterskygge. Bruker du glitterskygge skal du dytte kosten forsiktig ned i skyggen, og dytt deretter fargen på lokket. Ikke smør eller gni, da kan du lett ødelegge baseskyggene.
  • Dypp deretter øyeskyggekosten i vann og deretter i litt glitter som du legger i innerhjørnene og trekker utover lokket som du ønsker.
  • Til slutt legger du tre lag maskara på øvre vipper og ett lag på nede vipper, og du er klar for fest!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning