Juks deg til perfekt hud

Drømmer du om plettfri porselenshud? Her er triksene!

Publisert Oppdatert
Noen kvinner er heldige som er født med perfekt hud som virker som den aldri endrer seg på noen som helst måte og som er veldig slitesterk. De fleste opplever derimot perioder med uren og vanskelig hud.

Juks i vei!

Når man er inne i slike perioder, handler det om å vite hvordan man skal skjule urenheter, ujevne fargetoner og jukse seg til perfekt hud.

Spørsmålet er hvordan du samtidig kan beholde din naturlige glød uten å se fullstendig sparklet ut!

Den amerikanske makeupartisten Tina Turnbow er vandt til å jobbe på store motearrangement, og for Abaete's høstvisning sminket hun modellene så naturlig som overhodet mulig.

Denne looken er et perfekt eksempel på hva som funker i høst; enten en totalt naturlig look, eller fullstendig over toppen med masse farger og spennende 80-tallsvri.

Men, den naturlige looken passer best på ukedagene. Her får du makeupartistens tips:
  • Velg heller få favorittprodukter fremfor et lass med produkter. Du behøver ikke bruke mørk sminke selv om det er trendy i høst.
  • Hold deg til lyse og lette produkter, myke teksturer på både kost og mattepudder.
  • Er du glad i foundation, bruker du en med lett konsistens som er uten olje i samme hudnøyanse som din hudtone, for eksempel Tarte Smooth Operator Foundation SPF 20, fra Glo Minerals eller M.A.C.
  • Bruk en lett concealer på mørke flekker og områder og la dette tørke.
  • Etter dette kan du med lette bevegelser børste over litt lys rouge på kinnbena dine. Det beste er å bruke en stor, myk børste i naturhår for at det ikke skal komme for mye på huden.
  • Du kan også ta en liten dæsj med kinnfarge rett over leppene dine, men ikke for mye!
  • For en naturlig look, passer det perfekt med en krempudder-øyenskygge på lokkene. Du kan også bruke en lysrosa lipgloss (!) over skyggen for å lyse opp øynene uten å bruke for mye sminke. Fargen ser fantastisk naturlig ut.
  • Etter at du har krøllet vippene dine med vippetang og lagt litt gjennomsiktig maskaravaselin på vippene, kan du avslutte med en deilig fuktighetsspray over hele ansiktet for riktig balanse i huden.


  • Kilde: Elle.com
mac222

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning