Jeansguiden

Hva slags jeans kan du velge mellom i vår? Ta en liten titt her!

Publisert Oppdatert
Jeans er rått, kult, classy og tidløst på samme tid. Med riktig tilbehør passer jeansen til de fleste anledninger!

I år som i fjor er det noen jeanstyper som du vil se flere av, her er de som virkelig gjelder nå:

Slitt denim

Slitte jeans må tro det eller ei behandles med forsiktighet. Rifter og hull og utvasket denim gjør at jeansene er behagelige å ha på, men siden stoffet er så slitt bør du vaske på vrangen og i kaldt vann.

Skinny Jeans

Slim-leg denim er for all del ikke nytt, men måten den brukes på nå er ny. Catwalkene rundt omkring er veldig inspirert av 80-tallet, og boyfriendblazeren kombinert med skinnyjeans er noe av det hotteste du kan ikle deg. Du kan toppe looken med pumps uten tå eller gladiatorsandaler, avhengig om du går for en avslappet eller pyntet stil.

Haremjeans

Harembuksene har gjort et kraftig byks inn i moteverdenen siste tiden, og nå også som jeans! Skrittet er nødvendigvis ikke så vidt og bena er nødvendigvis ikke så altfor vide, men fasongen er der. Buksen kan også rulles opp til anklene, en fin vårlook!

Farget denim

De absolutt hotteste denimfargene i år er grå og khaki. Siden disse fargene er nøytrale passer de til stort sett alt av andre farger. Prøv for eksempel røde sko til grå jeans eller sølvsandaler sammen med khakifargede jeans!

Jeans med vide ben

Dette er en fin og elegant denimlook, men må brukes bevisst. For å unngå at du ser 10 kilo tyngre ut, skal du bruke buksen sammen med en topp som ikke er for lang slik at du viser frem livet ditt. Husk bare på at vide jeans kan få deg til å se kortere ut, så er du lav kan det lønne seg å kombinere buksen med høye hæler.

Caprijeans

Caprijeansen er stilig og kul og funker bra både til sneakers, sandaler og hæler. Skal du ut med båten eller på byen, gå for capri! Du kan style de opp med store smykker, en kul veske og en rå topp, og looken sitter trygt!

Jeans med sleng

En jeans som sitter trangt øverst, og der slengen starter ved knærne, er også en stil som passer bra i vår. Denne stilen er flatterende fordi den gir en feminin siluett. Dessuten balanserer de vide bena ut hoftene og lårene dine, og får de til å se slankere ut. En jeans som passer både om du vil slappe av, eller pynte deg mer elegant. Style denne looken med noen pyntede sandaler eller et par chunky hæler eller kilehæler.

Blek denim

Den helt lyse denimen kommer igjen så godt som hver sommer, og ikke uten grunn, den ser superkul ut! Problemet er at den ikke passer alle. Den lyse fargen kan gi en illusjon av noen ekstra kilo her og der, derfor skal du være nøye med hvordan du velger å style den typen jeans. Bruk gjerne en lang, smal topp eller skjorte til.

Mørk denim

Mørk denim passer ikke bare om vinteren, men mange synes at den mørke jeansen passer best til en mer pynta look. Om du synes det blir for mye av den slitte, avslappede stilen i vår, kan en mørk jeans være et godt alternativ.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning