Hot vintertrend

Du kan være brennheit selv om det er kaldt ute! Dette er vinterens kuleste trender.

Publisert Oppdatert
Vil du være moteprinsesse nummer én i vinter, handler det om å fokusere på detaljer i antrekket ditt.

Her har du tipsene!

Mønstrete strømpebukser

Uten tvil en av de absolutt råeste trendene i vinter. Har du en helt enkel, svart kjole til julebordet, kan du gjøre antrekket festlig ved å bruke mønstrete strømpebukse til. Sexy og morsomt både til hverdag og fest!

En feminin kåpe med skulderdetaljer

Alle kvinner med respekt for seg selv bør ha en kåpe med en herlig, feminin siluett i skapet. Vil du gå for den trendy varianten skal du i år sørge for at kåpen din har skuldrene i fokus, med detaljer som drapering, knapper, hemper eller skulderputer.

Blazer

Jakken er kommet for å bli en god stund til, bruk gjerne boyfriendstilen fra i vår eller den innsvingte feminine fra i fjor, men vil du være trendslave skal du gå for den korte, firkantede uniformsblazeren.

Oversized cardigan

Uten tvil et praktisk plagg som ser ut til å holde seg i trendbildet i lang tid enda. En stor cardigan kan du trekke over skuldrene dine sommer som vinter, både til kjole og bukse. Vil du gå for den ekstra trendy varianten kan du se etter skulderdetaljer og vide overermer.

Skinnhansker

Et hint av eksklusivitet sier vi så absolutt ikke nei takk til i vinter, og vil du varme hendene dine i kulden, er det skinnhansker som skal sitte rundt fingrene dine. Tenk 80-tallsikoner og gå gjerne for noen med nagledetaljer.

Pelslue

Vi snakker selvsagt juksepels, på dette området blir "the real deal" fullstendig meningsløst og feil! Du finner "russerluene" i mange varianter og farger, med eller uten øreklaffer.

Ankelboots med kilehæl

Har du ikke skaffet deg et par enda, så bør disse godbitene stå øverst på ønskelisten til jul. En av vinteres store trender er også behagelige å gå i, en sjelden kombinasjon!

Stor strikkegenser

Et av nøkkelplaggene denne vinteren, la deg inspirere av 80-tallet og skaff deg en stor strikkegenser eller tre. Kombiner med bukse, tights eller bare en tykk strømpebukse.

Nudefarget tøy

Nudefargede skjorter, bluser, tunikaer, kjoler eller til og med jakker er noe av det hotteste hotte akkurat nå. Fargen går også godt sammen med en annen aktuell trend; skimrende metallisk sminke.

Store skjerf

En trend som er ypperlig til frosne vinterkvelder er de svære skjerfene som man kan surre rundt halsen mange ganger. Gå gjerne for en knallfarge til en ellers nøytral look, for eksempel knallblå, lilla, fersken eller plommerød.

Skinntights

En skinntights gjør antrekket ditt hypermoderne og kult selv om du matcher den med ellers nøytralt tilbehør.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning