Hot sommerhår

Ute etter praktiske og sexy sommerfrisyrer? Vi gir deg tipsene!

Publisert Oppdatert
Sommer betyr for mange fornyelse av garderoben, men også sminken og håret får gjerne seg en oppussing. Om du ikke vil klippe deg eller farge lokkene, kan du likevel forandre looken din. Vi har forslagene!

Det er vakrest om håret får falle naturlig og friskt om sommeren, og i år ser vi kjendisene sikle etter hippiestilen, og også håret er preget av det populære tiåret.

Franske fletter

Franske fletter er stort i sommer, trikset er å ikke flette for stramt! I år skal flettene sitte løst i håret og se naturlige og avslappede ut. Du trenger ikke begynne fletten i pannen, begynn å flette håret lengre bak på hodet og flette gjerne ut til tuppene. Det er også fint med flere fletter i et ellers "rotete" hår.

Hårball

En hårball i skulderhøyde er utrolig sexy denne sommeren fordi det er en look som passer både på stranden og på baren etterpå. For å få til dette skal du tupère forsiktig slik at hårballen blir ekstra fyldig og rund. Du begynner med å samle håret i en hestehale og dele det i to seksjoner. Snurre den ene delen mot klokken og fest med en fliseklemme og snurre andre seksjonen motsatt vei. Ikke bry deg om noen deler faller ut, jo mer naturlig looken er, jo bedre er den!

Høy lugg

Etter at du har vasket håret ditt kan du rote det til med litt mousse eller saltvannspray for å få det til å se ut som du kommer fra stranden. Hold håret borte fra ansiktet ditt ved å dra tilbake små seksjoner mellom fingrene dine. Tupère delene lett med fingrene for å skape litt høyde på kronen og glatt ut med en børste. Fest så med fliseklemmer. Denne looken er perfekt nå om sommeren fordi det holdet håret borte fra ansiktet og setter fokus på øynene og kinnbena dine.

Høy hestehale

Det enkle er ofte det beste, og nå kan du rett og slett bare glatte håret lett med fingrene dine og samle det opp i en høy hestehale i strikk. For mer volum kan du jobbe med litt mousse i håndkletørt hår som samtidig skaper mer tekstur, for så å lage til halen. Løft på håret du har samlet og spray med en volumspray for større hår.hr320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning