Høstens treningsklær

Fine og gode treningsklær kan motivere deg for treningen. Se våre favoritter her!

Publisert Oppdatert
Gode treningsklær bør være slitesterke og vare lenge, men som med alle andre kleskolleksjoner, oppgraderer også treningstrendene seg hver sesong.

Daglig trening

Høsten er tiden for nye forsetter, og mange ønsker både å gå ned i vekt og komme i bedre form.

Fornying av garderoben

Og en fornying av treningsgarderoben din, kan være med på å motivere deg til å fortsette med treningen du har startet i høst.

Dessuten er det viktig at treningstøyet ditt er behagelig og sitter godt, uten å stramme. Om sports BH-en ikke sitter like stramt som den gjorde før, om t-skjortene har krympet i vasken eller tightsene dine er blitt hullete og slappe - da er det på tide med en aldri så liten fornying.

Man kan få tak i treningsklær i så godt som alle prisklasser, avhengig av materiale, og ikke minst merke. En god sportsBH koster vanligvis mellom 400- og 500 kroner og en treningstights mellom 500- og 700 kroner, men du kan være heldig å finne salgsvarer med så mye som 40-50 prosent avslag. Kjøper du på nettet finner du også rimelige treningsklær, men det kan være greit å prøve treningsklærne på før du går til innkjøp.

Vi har plukket ut noen av våre treningsfavoritter i høst, klikk deg inn i bildeserien og sjekk om noe kan passe deg!Høstens treningsklær her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning