Her er kolleksjonen!

H&M avslører endelig Lanvin-kolleksjonen som kommer for salg om tre uker.

Publisert Oppdatert
H&M har jobbet med mange store designere de siste årene, nå fortsetter de sammen med det franske designerhuset Lanvin. I dag kan du titte på det du har i vente når klærne kommer i butikkene 23. november!

Bred luksusmote

Lanvin troner blant de mest innflytelsesrike fashionmerkene i 21. århundre. Det er Alber Elbaz som står bak designet på damekolleksjonen, og Lucas Ossendrijver som har designet herrekolleksjonen.

Målet til H&M og Lanvin var å designe for et bredere publikum. Designer Elbaz ønsket i utgangspunktet ikke å lage klær for massemarkedet, men han ble trigget av kjedebutikkens tanke om å selge "high fashion" snarere enn å modifisere Lanvin som merke, forteller han i en pressemelding.

Les også: Ny gjestedesigner for H&M

Les også: Sexy luksus fra Lindex

Les også: Dette må du ha i høstElbaz har modernisert det klassiske motehuset, som ble startet allerede i 1889. Spesielt er han kjent for å ha introdusert en rekke hete trender, der bånd, rosetter, perler, uferdige kanter, praktfulle farger og metalliske detaljer er viktige elementer.

I kolleksjonen finner du også tilbehør til klærne. Prisene på damekolleksjonen varierer fra 299 kr til 1999 kr. Se smakebiter av kolleksjonen øverst i bildeserien!

Video av kolleksjonen ser du her:

Alber220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning