Helmax kjolemote

Endelig er tiden inne for lange, elegante kjoler, men det finnes visse regler du bør følge!

Publisert Oppdatert
For noen tiår siden brukte kvinner lange kjoler hver eneste dag, men det har jaggu tatt en stund før moten endelig snek seg tilbake.

Moteregler

Tidligere har vi nevnt de 70-tallsinspirerte kjolene som bringer frem hippien i enhver av oss. Og vi simpelten elsker denne behagelige, lekre og elegante moten. Men visste du at det faktisk finnes visse regler du bør holde deg til når du går for denne looken?

Først og fremst skal du tenke over skoene du bruker til maxikjolen. Det høres kanskje litt rart ut i og med at kjolen er fotsid, men du kan ikke bruke hvilke som helst sko til lange kjoler.

Du har tre muligheter; sandaler, ballerinasko eller kile/platåhæler. Maxikjolen har nemlig sine spirituelle røtter fra 70-tallet og stilletthæler eller sneakers til lang kjole gir en fullstendig annerledes look.

Et annet punkt du skal ta hensyn til når du bruker maxikjolen er været. Lange, fargerike kjoler utstråler en stil som passer til varme dager og milde kvelder, men om du ikke bor i et solfylt strøk bør du i det minste prøve å unngå regnet.

En lang og dramatisk kjole med friske farger trenger ikke særlig mye tilleggspynt, samtidig skal du vite at accessoriene bør være store og kraftige fremfor små og glossy. Velg enten en stor, fargerik ring, mange trearmbånd, eller et svært tresmykke.

Du skal også vite at når kjolen din er synlig på flere meters avstand, bør håret og sminken din dra mer i retning avslappa og naturlig. Det beste er en løs hårball eller glatt og løst hår og litt enkel lipgloss og maskara.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning