Hårfin på budsjett

Det trenger ikke koste skjorta å se ut som en stjerne på håret. Håreksperten tipser deg!

Publisert Oppdatert

Få flere tips på Sølvis hårblogg Salongen!Hvis du synes det er dyrt å klippe, farge, vaske og pleie håret ditt - og ikke minst style det, kan disse tipsene være nyttige for deg!

Kvinneguidens hårekspert, frisør Sølvi Bjørnevoll, kommer med daglige tips på bloggen sin Salongen. Denne gangen har hun blant annet skrevet noen gode tips til deg som er på sparebluss, men som samtidig ønsker å være fresh på håret.

Billig pleieHer er hennes råd!

Konsentrete produkter

- Invester i en god sjampo, balsam og kur, det trenger ikke være så dyrt. Rimelige alternativer er Loreals og Tigis store flasker, samt Joico. Produktene fra salong er konsentrerte og inneholder svært lite vann. Det betyr at du får mye mer for pengene enn i en utvannet butikksjampo. Bruk lite av produktene fra salong, så har du dem lenge.

Les også: Høstens makeuptrender

Les også: Bryn deg på dette

Les også: Variert flettehårFrisørskole

- Besøk en frisørskole for å klippe, stripe, farge, eller pleie håret. Her finner du rimelige behandlinger og flinke elever. Det tar gjerne litt lenger tid enn vanlig, men det er jo bare deilig! Flere salonger har også flinke lærlinger som gjør det litt rimeligere. Men husk på at lærlinger og elever på skole fremdeles er i en læresituasjon. Det er lov å feile.

Striper

- Farger du håret og ikke vil gjøre det så ofte? Ta striper. Da har du din egen farge innimellom som gjør at etterveksten ikke blir fullt så synlig.

Pleie

- Plei håret godt mellom frisørbesøkene. Det gjør frisørens jobb lettere med tanke på farging/stripning, og du kan gå lenger uten å klippe deg. Bruk alltid varmebeskyttelse før bruk av varmeverktøy.

Allsidig pynt

- Ikke kjøp alle klemmer, blomster, diamanter, perler, bånd og strikk du ser. Ja, det er rimelige ting, men du trenger ikke litt av alt. Faktisk kan bare en enkel fliseklemme hjelpe deg langt på vei.

Få flere tips på Sølvis hårblogg Salongen!

slvi2

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning