Hårextensions er UT

Nå er det ikke lengre lokker vi jakter, men større hår.

Publisert Oppdatert
Hairextensions er ikke lenger det hotteste blant norske kvinner. Nå vil kvinnene ha mer hår, større hår og tettere hår uten at lengden nødvendigvis økes.

Volumhysteri

- Volum er det som betyr aller mest akkurat nå og kan snart sidestilles med det store permanenthysteriet på 80-tallet, sier Kåre A. Nilsen i frisørkjeden KAN Frisør i en pressemelding.

I mer enn 50 år har Nilsen arbeidet i frisørbransjen og sett trender komme og gå. Han følger et motebilde i stadig endring og konstaterer at hårforlengelse alene har mistet noe av populariteten, og som en av landets største importører av extension, merker han at norske kvinner i større grad enn tidligere ønsker tykkere og mer hår.

Les også: Bryn deg på dette

Les også: Video: Få stort hår

Les også: Høstens beste frisyre!- Vi nådde extensiontoppen i fjor, og merker at det å kun tilføre håret mer lengde ikke er like populært. I stedet er det volum som teller, og det samsvarer også med internasjonale trender. Kvinner er mer opptatt av å få tykkere hår, og det gir utslag på mange måter. Noen monterer extensions på sitt eksisterende hår, men for å oppnå tykkelse og volum, ikke bare lengder. I tillegg merker vi kraftig økning i salg av volumprodukter som voks, spray og pulver, sier Nilsen.

Skiftende trender

Frisøren forteller at hårtrender skifter på samme måte som klestrender;

- Er man i frisørbransjen, er man også i motebransjen. Hår er fashion. Både menn og kvinner er opptatt av frisyrer mer enn noen gang, og hårvolum vil i løpet av kort tid også påvirke menn, mener Nilsen.

volumhr2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning