Gratis frisør!

Kvinneguidens hårekspert, Sølvi Bjørnevoll, gir deg tipsene i sin nye frisørblogg - Salongen!

Publisert Oppdatert
Frisør og hårstylist Sølvi Bjørnevoll er Kvinneguidens faste hårekspert. Nå har hun også startet sin egen frisørblogg hvor det vil komme mye spennende hårtips fremover!

Nettfrisør

- Salongen.blogg.no skal være din private nettfrisør. Her kan folk lese tidligere hårsaker fra Kvinneguiden, tips og triks med hår, om produkter jeg liker og tester, i tillegg til at jeg vil holde konkurranser hvor du kan vinne gode hårprodukter, forteller Sølvi.

Håreksperten forteller at hun er lidenskapelig opptatt av hår og det er både jobben og hobbyen hennes.

Sølvi Bjørnevoll gir deg råd!Kvinneguiden.no har et samarbeid med frisør Sølvi Bjørnevoll (26) som er daglig leder ved Think Hairwear i Bergen og frisørlærer ved Norsk Frisørskole. Hun er Kvinneguidens hårekspert.Hos oss får du mange gode hårtips fra den glade frisøren.

- Jeg går på utrolig mange kurs og får med meg mye nytt. Dette vil jeg formidle videre på bloggen min. Blogging er blitt en del av min hverdag og derfor tenkte jeg nå å lage min egen salong på nett, ivrer frisøren.

Hun tror at tilbudet hennes vil være nokså unikt da hun ønsker å svare leserne, skrive om nye produkter og nevne sine egne favorittprodukter og være både profesjonell og personlig.

- Jeg finner lite om hår når jeg søker på nettet selv og har også savnet en side hvor jeg kan kose meg og lese litt om det. Jeg kommer også til å henvende meg til herrene på denne bloggen. Jeg prøver ofte å finne info om frisyrer og farger til gutter, men det er jo nesten umulig, mener Sølvi.

Det ulitimate hårtips

Hun elsker det meste som har med hår å gjøre og finner mye inspirasjon i alle typer sveiser.

- Jeg kan ta meg selv i å stirre på en jente bare fordi hun har kul sveis! Jeg elsker å prøve nye teknikker, nye farger, blande nye farger, klippe noe fresht eller bare en ny lugg. Håret gjør jo hele mennesket! Jeg vet at ikke alle har samme oppfatning som meg i denne saken, men dette blir en blogg skrevet fra mitt synspunkt. Er det produkter jeg tester som ikke funker på mitt hår, får dere vite det, det er ikke dermed sagt at produktet er dårlig, forklarer Sølvi.

Frisøren håper at så mange som mulig vil bli faste lesere av bloggen hennes og ønsker å få spørsmål i fleng.

- Spør om alt! Produkter, behandling, råd til pleie av håret ditt, hvor man får kjøpt produktene og lignende, sier hun.

Og for å lokke deg inn på bloggen sin, gir hun deg en smakebit og avslører sitt ultimate hårtips;

- Invester i gode produkter, det vil gjøre håret ditt sunt og vakkert. Spar heller inn på noe annet, råder frisøren.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning