Glød i vinteren

La ansiktet stråle selv om været er kaldt og mørkt! Slik gjør du det.

Publisert Oppdatert
Når store deler av kroppen er godt innpakket i ull og varme klær, er det ikke så lett å tenke glamour og glitter.

Kulde mot ansiktet

Og å pakke seg inn i varmt tøy er naturligvis fornuftig, men ansiktet, det er som regel i friluft, noe som tærer på huden.

Fuktighet
  • Vakker uten sminke
  • Sminke beskytter huden
  • Fukt, fukt, fukt! Mange får ekstra tørr hud om vinteren, og det kan derfor være lurt å bytte ut den vanlige dagkremen med en tykkere og rikere krem. Du trenger derimot ikke å bruke en feit krem som kan gi deg urenheter. Gå til en hudpleier eller et parfymeri og søk råd, så får du en fuktighetskrem som er vannbasert fremfor oljebasert.

    Foundation

Når vi sminker oss om vinteren, kan vi merke at huden gjerne ikke tar til seg foundation på samme måte som om sommeren. Det er vanskelig å få sminken jevn, du kan flasse og kanskje også få mer synlige porer og linjer. Da gjelder det å finne en god foundation som virkelig får huden til å gløde. Utenlandske magasiner som Elle, Cosmopolitan og Marie Claire skryter hemningsløst av blant annet Dr Perricone's No Foundation Foundation, som skal gi ekstra fuktighet gjennom vinterkulden. Om du ikke er komfortabel med å bruke foundation, kan du prøve å klappe litt på bare på kinnbena og rundt øynene for et glossy løft.

Definerte bryn

Trikset er å følge dine daglige rutiner som du alltid gjør, men denne vinteren kan du gjerne prøve en av årets desidert største sminketrender; definerte bryn. Gå så mørkt i fargen som du tør, det beste er å skaffe deg en brynskost og en kremskygge til å legge over brynene dine.

Myk look

Sammen med sterke bryn, passer det også fint med lyse øyelokk som glinser litt, og en nude leppestift eller gloss.

  • Smink deg strålende vakker
  • Ung for alltid
  • Smink deg som en stjerne
Perricone195 bobbi_brown_brow_pencils_ne

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning