Glamorøs på 1-2-3!

Det er de små triksene som gjør den store forskjellen!

Publisert Oppdatert
Det er deilig å føle seg fresh og vel med seg selv, men som regel har man ikke tid til ansiktmasker og hårkurer.

Ofte skal det ikke så mye til, og det tar ikke lang tid å understreke skjønnhetstrekkene dine.

Her får du tipsene!

Lav hestehale

Du ser det på catwalken til for eksempel Marc Jacobs - den lave hestehalen som er festet nede i nakken er supertrendy nå. Looken er enkel og sofistikert, håret på toppen skal ligge glatt inntil hodebunnen, enten i midtskill eller sideskill. Alt du trenger å gjøre er å bruke en god hårolje for å glatte ut, det er fint med en hårstrikk som ligner din hårfarge, eller trekk noen hårlokker rundt strikken og feste med en spenne for å skjule strikken.

Metallisk øyenskygge

Looken er tilbake for fullt, særlig siden den egner seg så godt til jul-og nyttår. Du kan velge mellom de fleste farger så lenge det er et hint av metallisk glans i skyggen. Avslutt med en våtliner langs vippekanten.

Bølger i håret

Enten håret ditt er rotete eller ryddig - bølger i håret er definitivt tilbake! Og det beste av alt er at looken er enkel å få til og passer til de fleste. Som Kvinneguidens hårekspert har tipset om mange ganger, er det enkelt å lage looken med en god saltvannspray for å gi håret en litt seigere tekstur. Du kan også bruke en bølgetang, krølltang, varmruller eller rettetang til å lage bølger i håret, ha i varmebeskyttelse først. For noen blir håret naturlig bølgete om man lar det lufttørke etter dusjen, da holder det å spraye i en god tørrspray for å holde på looken.

Naturlig look

Heldigvis for oss lyse nordboere er det in å være blek i huden for tiden. Og looken din skal helst være så naturlig som mulig, med myk og ren hud. Bruk en god concealer og foundation over kviser, bruk bare et lite hint av rouge til å skape lyse roser i kinnene og avslutt med et lett strøk transparent pudder.

Lipgloss

Har du hastverk kan du oppgradere looken din ved å påføre litt gloss på leppene dine! Og den trenger ikke inneholde farge så lenge leppene dine får fuktighet og er fine og blanke. g320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning