Gavene til mor

Tipsene som gjør morsdagen litt mer spesiell.

Gavene til mor

Gavene til mor

Publisert Oppdatert
Glemt at det er morsdag på søndag? Ikke fortvil, her har du tipsene som gjør det enkelt å vise mor litt ekstra oppmerksomhet på dagen!

Hudpleie og sminke


Når du skal handle pleieprodukter og sminke til mamma, bør du tenke over et par ting før du løper ut og kjøper noe hun gjerne ikke kan, eller vil bruke. Anne Kathrine Hansen ved Dermanor forteller for eksempel at du bør unngå sminke med skimmer i.

- Tenk på at mor ikke vil ha mye skimmer i sin makeup, det fremhever rynker. Ellers er makeup som sitter godt og ikke sklir ut i løpet av dagen et krav fra den eldre generasjonen, sier Hansen.

Når det gjelder hudpleie mener hun at velvære og antirynke som regel en sikker vinner.

- Mødre har også forskjellige hudtyper, men generelt er det forebygging av aldring de er mest opptatt av. Deilige dufter, kroppsprodukter eller eksklusive produkter til ansikt. Dette vil aldri slå feil, sier Hansen.Klær og tilbehør


Er mor en ekte fashionista? Eller kanskje hun ønsker å være en, men ikke orker eller har tid å dra på shopping så ofte? Da har du en morsom oppgave foran deg! Så lenge du vet størrelsen hennes kan du virkelig slå deg løs og glede mamma med et fint plagg, et par kule sko eller noe vakkert tilbehør.

Les også: Sesongens heteste leppestifter

Les også: Vårens vakreste makeup

Les også: Trendplaggene nå- Før du kjøper klær til moren din, bør du tenke at det du skal kjøpe må være tilpasset alderen hennes. Det er kult om man kan få til en motegave til mamma, men tenk på at hun er mye eldre enn deg og dine venninner. Ta vare på kvitteringen, din mor blir glad uansett siden det er tanken som teller. Men, hun blir garantert enda mer glad dersom om hun kan bytte til noe hun faktisk kan bruke, tipser Nadia Kandil ved This Is PR.

Hun mener at det fine med morsdagen er at mammaer som regel får noe de ikke kjøper selv. Kanskje de til og med ikke behøver det, men likevel synes det er gøy å få.

- Man kjenner antakeligvis moren sin bedre enn man skulle tro, så da kan man jo være litt vågal og kjøpe en fin festtopp eller en kjole. Sko er derimot litt vanskelig med tanke på størrelse og passform, men om du vet at moren din har et favorittmerke eller et par sko hun har ønsket seg, så er morsdagen en perfekt anledning til å gi henne disse. Annet tilbehør som veske, skjerf og smykke er et sikkert kort, sier hun og tipser videre;

- Du kan jo ta en smugtitt gjennom garderoben hennes og se hvilke farger og mønstre som kan passe til det hun har fra før.Vakre ord og blomster


Kommer morsdagen litt for brått på, er det ingenting i veien for rett og slett å sette ord på alle tankene du har når du tenker på hva mor betyr for deg.

Coach og kommunikasjonsekspert Annika Richardsen anbefaler tid sammen med mor;

- Du kan for eksempel lage et gavekort hvor du skriver at dere skal dra ut og spise sammen, eller stikke på spa sammen. Blomster er også alltid en vinner, og legger du ved et kort hvor du skriver hvor viktig moren din er for deg, er dette en super gave, sier Richardsen.Skjonnhet.gif Mote.gif Blomster.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning