Gå for lang tights

Nå gjelder ikke halvlange tights lenger. Slik ser du maks kul ut!

Publisert Oppdatert
80-tallet er hot nå til våren og sommeren. Og tightsen er fremdeles behagelig å gå med, men du må bruke den på riktig måte.

8 tights-tipsKamuflasje

Glemt å barbere deg? Sleng på deg et par med tynne tights som går ned til anklene slik at du skjuler leggene dine. Men husk at tights ikke er det samme som bukse, så bruk en tunika eller skjortekjole over.

Slankende

Noen leggings gjør at du ser slankere ut. Se etter leggings som er tette i materialet, slik at fargen på stoffet rundt lårene ikke er lysere enn fargen rundt leggene. Se også etter tights med høyt liv og et bredt bånd øverst slik at strikken rundt magen ikke 'klemmer' på sidene.

Fashionista tightsen

Hvorfor ikke vise deg litt ekstra frem? Du finner tights i alle mulige farger og teksturer, i det siste har vi sett dongeri-tightsen og latex-tightsen gjøre sin entrè. Bare husk på å kle deg etter fasongen. Latex-tightsen passer gjerne best på deg som har slanke ben, det samme gjelder tights med sterke farger, da dette fremhever bena dine.

Vis frem dine gode trekk

Sømløse, svarte jerseyleggings sammen med en topp i sterk farge som fremhever håret og sminken din, er flott! Du fremhever det du ønsker selv, og sorte leggings demper fokuset på bena. Vær klar over at tights som slutter midt på leggen gjør at bena virker kortere. Så gå for ankellengde eller tights med føtter.

Til skjørt og kjoler

Våren er her, og skjørt og kjoler kan gjerne kombineres med leggings. Det funker best med en tynn 's trømpebukse-aktig' tights under, og dermed er det heller ikke så farlig om kjolen eller skjørtet er i overkant kort.

Tøff look

Om du ønsker en mer edgy stil, kan du for eksempel prøve deg med tights med glidelås-detaljer nederst. De funker fint på dagtid sammen med noen søte ballerinasko, men du kan også rocke opp looken med stiletter om kvelden. Glidelås-detaljene gjør at du skiller deg litt ut fra mengden.

Vis frem skoene

Går du for tights sammen med en sexy strasstopp, noen lange øredobber og et par med høye hæler er du klar for byen. Ønsker du en hverdagslook kan du jo hoppe nedi et par med enkle converse eller andre vårsneakers og toppe looken av med en stor t-skjorte til å ha over tightsen.

Stjernelook

Du må gjerne gå for blanke tights eller skinntights om du vil være rocka. Bruk de sammen med to av vårens store trender - 80-tallsblazeren og stiletter. Tights

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning