Fyll vesken med dette!

10 skjønnhetsprodukter du alltid bør ha i vesken din!

Publisert Oppdatert
Jo større vesken er, jo mer er det plass til, naturlig nok. Men det kan lønne seg å tenke over hva du putter i den, så unngår du ødelagte veskestropper og dårlig rygg. Du kommer langt med basisprodukter - vi har plukket ut ti av våre favoritter!

1. Leppepomade

Selv om det er sommer, trenger leppene fuktighet, derfor er det lurt å alltid ha liggende en leppepomade i vesken. Den er liten og kompakt og tar omtrent ingen plass.

2. Håndkrem

Tenk over hvor mye du bruker hendene dine og hvor ofte du vasker dem. For å holde på fuktigheten, skal du alltid ha med deg håndkremen - gjerne i ministørrelse så du kommer igjennom sikkerhetssjekken på flyplassen.

3. Dekkstift eller foundation

Uansett hvor du er så er det greit å ha med deg foundation så du kan friske opp huden din dersom den ene ølen etter jobb utarter seg til en helaften.

4. Lipgloss

Hvem er det som ikke har lipgloss i vesken? Det er en enkel måte å freshe seg opp til det meste, enten du skal på shopping, kafè eller på byen!

5. Pastiller

Det er ikke et skjønnhetsprodukt, men det er alltid greit å ha noen pastiller eller en tyggispakke mot dårlig ånde - du vet jo aldri hvem du møter!

6. Parfyme

Skaff deg en miniflaske yndlingsduften din, da kan du spraye deg litt om du skulle ha behov for det. Om du ikke finner duften din i ministørrelse kan du kjøpe en liten sprayflaske som du selv fyller opp.

7. Rouge

Har du med deg rouge kan du gjøre deg glamorøs på kort tid. To kost på kinneplene og et langt drag over kinnbena, så ser du virkelig sexy ut!

8. Leppestift

En leppestift i samme nyanse som lipglossen din gjør at du kan variere looken fra naturlig hverdagslig til festpyntet i løpet av noen sekunder.

9. Hårbørste

Det er greit å ha med seg en minihårbørste, gjerne en slik som du kan brette sammen - bare for å justere litt på flokene!

10. Lommespeil

Sist, men ikke minst; ha alltid med deg et lommespeil! Mange pudderdåser har speil i tillegg, og da har du det meste av hva du trenger. Det kan også lønne seg å kjøpe seg en sminkepung så du får samlet alt på ett sted.veske320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning