Frisyrene gutta elsker

Du har flere kule varianter å velge i mellom! Her har du tipsene!

Publisert Oppdatert
Foto: Redkenimages

Magasinet Cosmopolitan har undersøkt hvilke frisyrer gutta syns er mest attraktive. Kanskje en av dine favorittfrisyrer er på topplisten?

Rett og sexy

Slik gjør du: Bruk et retteserum i fuktig hår før du føner det nesten helt tørt. Deretter deler du opp håret i tre-fire seksjoner alt etter hvor tykt det er, bruk en rundbørste mens du føner det helt tørt. Jobb innover med børsten. Håret vil henge rett med en rund avslutning på tuppene. Hold det i midtskill.

Hvorfor gutta liker frisyren:
- Hår som er i topp tilstand og som viser at du har en balansert diett og god helse, signaliserer at du er en ideell partner, sier biologisk antropolog Helen Fisher til Cosmopolitan.com.

Blås i vei

Slik gjør du: Påfør et glattende serum eller en hårkrem i fuktig hår. Bruk en medium stor rundbørste, og føn det helt tørt. Deretter sprayer du på litt rettespray eller varmebeskyttende spray før du bruker en rettetang. Avslutt med litt skinnende serum på hårtuppene for en glossy finish.

Hvorfor gutta liker frisyren: Glatt, silkemykt og skinnende hår er drepende sexy for menn.
- Blankt hår trekker menns oppmerksomhet fordi det er et tegn på ungdom og vitalitet, sier Fisher.

Oppklipte deler

Slik gjør du det: For deg som har hår til skuldrene, passer det ypperlig å legge inn ekstra volum mer variasjon. Den enkleste måten å få til dette på er å be frisøren din klippe opp håret ditt. Da blir det lettere, og det blir dermed enklere å legge inn volum. Begynn med en varmebeskyttende spray som samtidig gir blankt hår. Deretter deler du håret inn i fire seksjoner og føner hver del tørr. Avslut med å bruke rettetang og vend ut tangen litt for å skape "vingeavslutninger" på tuppene.

Les mer: Fantastiske festfrisyrer

Les mer: Gavetips fra håreksperten

Hvorfor gutta liker frisyren: Med en slik frisyre som en lang bob viser du frem halsen og ansiktskonturen din.
- Frisyren fremhever kinnbena og øynene dine, forklarer stylist Oscar Blandi til Cosmopolitan.com

Pent oppsatt

Slik gjør du det: Bruk en lett rettespray og en god naturbørste og føn det øverste håret tørt og glatt fremover. For ekstra kontroll, legg litt holdkrem i hendene dine for å fordele fra røtter til tupper. Fest noen clip-on extentions i nakken og rull de opp i en ball mens du fester med fliseklemmer.

Hvorfor gutta liker frisyren: - Damer med selvtillit behøver ikke å gjemme seg bak langt hår, sier frisør Roy Teeluck.


Rocka

Slik gjør du det: Når håret er tørt, trekker du opp det fremste håret ditt fra luggpartiet og tuperer det lett med en kam før du legger det bakover og fester det sammen med resten av håret i en hestehale. Deretter vrir du hestehalen lett i en tvinnebevegelse, fester håret med noen fliseklemmer og sprayer over. Da har du en rocka og høy lugg med en røff hårball bak på kronen.

Hvorfor gutta liker frisyren: Den lille forhøyningen fremme i luggen gir looken et hint av glamour. I tillegg kommer ansiktet ditt veldig godt frem, da særlig øynene. Tøft med sotede øyne!

Avslappet oppsett

Slik gjør du det: Lag en lav hestehale mens du lar noen deler av håret henge løst og fritt rund ansiktet ditt. Vri lengden i hestehalen din og legg håret mot hodet. Fest med noen fliseklemmer for å låse frisyren. Avslutt med en lett holdspray.

Hvorfor gutta liker frisyren: Dette er en enkel men elegant look. Håret som faller ned ved ansiktet gjør at du ikke ser for streng ut.
- Menn bryr seg ikke om perfekt og ryddig hår. Faktisk liker han deg gjerne mer når du ser litt rufsete ut siden det viser at du er avslappet og bekymringsløs, sier Fisher.

Kilde: Cosmopolitan.com frisyre220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning