Frisyre i sommervarmen

Slik unngår du 'bad hairdays' i sommervarmen!

Publisert Oppdatert
 • Les mer på Sølvis frisørblogg Salongen!
 • Både sol, saltvann og svetteperler kan rote til håret om sommeren. Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll forteller deg hva du kan gjøre for å se fantastisk ut uansett vær!

  Fleksibel frisyre

  Så hvordan skal man utnytte sommervarmen og slippe å bekymre seg for flokete, flatt eller fett, langt hår? Frisøren mener at den ultimate sommerfrisyren er fletter. Da får du håret vekk fra solkrem og sand, og du ser naturlig og frisk ut.

Sølvi Bjørnevoll gir deg råd!Kvinneguiden.no har et samarbeid med frisør Sølvi Bjørnevoll (26) som er daglig leder ved Think Hairwear i Bergen og frisørlærer ved Norsk Frisørskole. Hun er Kvinneguidens hårekspert.Hos oss får du mange gode hårtips fra den glade frisøren.

- Hvis du fletter det, vil du alltid se fantastisk ut, sier Sølvi, som også har andre tips:
 • Sett opp håret bak med fliseklemmer, gjerne litt rotete og bruk et hårbånd rundt for å få med alle småhår fra ansikt.
 • - Dette er en kjempegrei og kul frisyre som passer både til shopping og en strandtur, sier Sølvi.

  For å holde på frisyren om sommeren er riktige produkter et absolutt must. For å unngå at håret ser fett eller flatt ut, tipser Sølvi som vanlig om sin favoritt; saltvannspray!

  - Saltvannsspray er genialt i varmen! Jeg har nettopp prøvd ut Fudges nye spray og er helt frelst, den er fantastisk! Håret får hold og volum uten at det blir fett, sier frisøren.

  Pass fargen

  Dersom du har nyfarget hår om sommeren, er det viktig å passe godt på slik at ikke fargen blekner i solen - dette gjelder særlig mørke farger. Sølvi minner om solbeskyttelse ikke bare for huden, men også for håret;

  - Sjampo, kur og en solspray bør alle bruke. De fleste serier har egne produkter for dette og går du innom en salong får du riktig produkt til ditt hår, sier hun.

  - Ha også med en strandhatt på ferie, hodebunnen blir lett solbrent, tipser frisøren.
 • Les mer på Sølvis frisørblogg Salongen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning