Fresh på toppen

Lei av håret ditt? Vår hårekspert Sølvi Bjørnevoll tipser deg!

Publisert Oppdatert

Les mer på Sølvis hårblogg Salongen!Ikke la den mørke høsten ta knekken på utseendet. Frisøren har tipsene til deg;

- Sommertørre tupper bør klippes, så har du enda ikke vært hos frisøren etter sommerferien bør du ringe og bestille en time, mener Kvinneguidens hårekspert og frisør, Sølvi Bjørnevoll.

- Hvis håret ditt trenger en ekstra runde med pleie kan du sjekke ut den nye behandlingsformen Nanomax. Behandlingen lover å reparere skadet og slitt hår. Kun noen salonger i Norge gjør dette enda, og det fungerer, forteller Sølvi.

Les også: Fresh blondine

Les også: Ikke råd til frisørtime?

Les også: Rask hårfiks- Pannelugg er kult til høsten, så om du vil ha en forandring men er redd for at den skal bli for dramatisk, kan du for eksempel prøve en tung, rett lugg. Den vokser jo raskt ut igjen, og kan eventuelt settes opp med spenner eller hårbånd dersom du skulle angre, mener frisøren.

Ved et frisørbesøkEr du en av dem som har farget håret mørkere nå som høsten er her? Da er en god fargesjampo, balsam og kur et must.

- Dette gjør at fargen holder lenger og bedre, og alt i alt får du et bedre resultat, sier frisøren.

Høstoppfriskning

- Husk også på at mange frisørsalonger tilbyr mer enn bare ren klipp og farge. For eksempel kan en halvtimes hodebunnsmassasje være noe å unne seg etter en lang uke på jobb. Du kan også få nappet bryn og farge vipper og bryn. Endrer du hårfarge totalt bør også brynene få en oppfriskning, minner Sølvi om.

- Noen frisørsalonger tilbyr også vippeextensions. Lange og fyldige vipper i passende farge ser fresht ut til nytt hår, sier Sølvi.

Få flere hårtips på Sølvis hårblogg Salongen!

slvi2 lugg220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning