Fremhev din skjønnhet

Få makeupartistenes sminketips her!

Publisert Oppdatert
Det ligger mye makt i sminke, og det er mye man kan gjøre med utseendet sitt dersom man bruker sminken riktig. Verdens ledende makeupartisters jobbhverdag består i å gjøre stjernene vakre til enhver tid; her får du noen av deres beste tips!

Sminketips • Åpne øyne

  Begynn med å krølle øyevippene dine med tang. Dette åpner øynene dine som igjen får deg til å se yngre ut. Shu Uemura Eylash Curlers gir et godt resultat. Se ned og klem tangen så nært vipperøttene som mulig. Repeter et par ganger mens du gradivs beveger tangen lenger ut mot tuppene.

 • Maskara

  Den vanligste øyesminken er maskara. Sminken gjør øynene mer intense, definerer og bringer frem øynene på en vakker måte. Chanel Inimitable gir lange, definerte øyenvipper, det gjør også YSL Faux Clis. Påfør maskara fra røttene og ut mot tuppene, dra samtidig kosten ut mot ytterhjørnene for en mer sexy look.

 • Rouge

  En kremrouge gir en fresh og sunn sommerglød og er perfekt på stranden! For best resultat skal du smile når du påfører kremrougen på kinneplene. Bland godt og unngå linjer og grove kanter. Deretter bygger du fargen mot ønsket effekt. Mac Blushcreme i fargen Posey, Laid Back eller Liliscent er vakre til sommeren.

 • Concealer

  Lysere farge under øynene vekker ansiktet til live. Bobbi Brown Eye Brightener er en av makeupartistenes favoritter fordi den glatter over mørke skygger. Bland godt med fingrene dine. Laura Mercier Secret Brightening Powder er også kjent for å gi et godt resultat, og det samme med YSLs Touche eclat.

 • Store lepper

  Det er ingen hemmelighet at lys leppefarge får leppene til å se større og fyldigere ut. En av makeupartistenes favoritter er Chanel Lèvres Scintillantes in Praline No 46. Også Les Nudes lipgloss fra Bourjois er kjent for et godt resultat.

 • Glamourøse lepper

  Mørke farger på leppene definerer og ser glamourøst ut og er ideellt om kvelden. Før du påfører leppestift, skal du bruke en lipliner i samme farge for å streke rundt leppene. Ellers kan du påføre med fingeren for å få en mykere look.

 • Koster

  Det er viktig med gode koster når man påfører sminke. MACs kostserie er kjent for å være blant de beste på markedet. Det er viktig å både ha myke og fastere koster å velge i mellom slik at du vet nøyaktig hva hver kost skal brukes til. Bodyshops koster er også kjent for å være gode, og er i tillegg forholdsvis rimelige.  Kilde: timesonline, lorealparis, makeup-care, cosmeticscop.comsminke320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning