Fra hverdag til fest

Glam opp hverdagsantrekket ditt klart til kvelden. Det skal ikke så mye til!

Publisert Oppdatert
Foto: Kilehæler $27.80 Forever21, Platåsko £65 Topshop, Kilehæler Topshop £65.00, Stor ring $5.80 Forever21, Smykke 29,50 H&M, Belte $5.80 Forever21, Bangles $5.80 Forever21

Skal du ut etter jobb og har dårlig tid? Ikke noe problem, du trenger ikke bytte hele antrekket.

Til tunika

Bruker du en enkel tunika på jobb, har du mange muligheter til å pynte den opp til en mer glamorøs look til kvelden. Bytt ut enkle smykker med mer en mer markert ring og noen store øreringer. Legg igjen de praktiske jobbsko, og gå heller for et par høyhælte med åpen tå. Fest et hårbånd i håret, og du er klar!

Les også: Gjør nettkupp nå

Les også: Den viktigste sommermoten

Les også: Ditt harem i sommerFra stranden

En kaftan er behagelig på stranden, men fungerer like godt på kveldstid. Er den gjennomsiktig kan du kombinere den med en tynn singlet eller en tubetopp, og du kan gjerne bruke bikinitoppen som BH. Gull- eller sølvsmykker er lekkert til solbrun hud, og du kan gjerne feste et metallisk håndbånd rundt hodet for en gresk gudinne-stil.

Glamorøs t-skjorte

Om du har på deg en stor oversized t-skjorte, kan du gjøre denne mer feminin ved å bruke et stort, bredt skinnbelte rundt livet eller rett under bysten for å få frem fasongen din. Kombiner med mørke tights eller smale jeans og kraftige kilehæler. Smykkene bør også være kraftige for å stå i stil til t-skjorten og skoene; tykke armbånd i tre eller matt metall er gode valg.

Tyggisfarger

En knallfarget silketopp med singlettarmer passer fint på dagtid, men er også strålende på kveldstid. Gå for nøytralt tilbehør som en enkel tights og sølvarmbånd eller sølvøreringer. Noen flate sølvsandaler eller platåsko i svart med åpen tå er fint til.

Jumpsuit

En jumpsuit enten med shortsben eller lange ben kombinert med flate sandaler er et perfekt og behagelig dagantrekk. På kveldstid kan sandalene byttes ut med kilehæler, du kan feste et tørkle rundt hodet, og henge et langt smykke rundt halsen - og med ett er d klar for fest.

Blomsterkjole

Har du en blomstrete kjole, skal du holde tilbehøret minimalistisk siden kjolen gjør så mye ut av seg. Hold deg til nøytrale og enkle smykker i enten sølv, gull, bronse eller tre. Kilehælsko med åpen tå, platåsko eller søte sandaler gjør antrekket komplett. Kjole4950krHM Blazer199krHM

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning