Forumbrukernes beste skjønnhetstips

Forumbrukerne har delt sine "hemmelige" skjønnhetstips!

Publisert Oppdatert
De beste tipsene får man av likesinnede! Forumbrukerne har delt sine beste tips:

  • Når man legger concealer under øynene får man best resultat om man legger den i en stor trekant istedenfor bare under øynene i en halvsirkel: den ene trekantsiden langs nesen (nesten helt ned til nesevingene) den andre langs vippekanten fra side til side og den tredje binder disse sammen (unngå å legge på kinnbena). Dette er mye bedre enn valig concealer under øynene (altså man dropper langs nesen-delen) og gir en skikkelig facelift!
  • Jeg kan anbefale øyenmasken til La Prairie. Den klistres på som et klistremerke under øynene. Veldig enkelt og drenerer bort veske umiddelbart. Magisk!
  • Når du legger mørk øyenskygge, enten det er for å få en smokey-eyes look eller om du bare føler for en mørkere tone (tipset kan forøvrig brukes med lysere farger òg), legg litt hvit/sølv/lys gullfarget øyenskygge helt inners på øyelokket mot nesen. Dette åpner opp øynene dine og får dem til å se større og mer uttrykksfulle ut.
  • Leppestift som kremrouge! En leppestift som egentlig et "bomkjøp" kan være en fantastisk flott rouge. Bruk små mengder, og gni godt ut. Et annet tips ( ikke akurat sminke-tps da, men tar det med likevel): Skrubbekrem (gjerne ansiktspeeling) under armene, tar vekk deo-rester.
  • For større lepper bruk blyant med skimmer (f.eks kohl blyant, disse sitter godt). Jeg kjøpte min på vita fra gosh. Legg i amorbuen og på midten av underleppen. Alle har sikkert hørt om dette, men bruk blyant, ikke lipgloss som så mange blader anbefaler - denne forsvinner jo etter 10 min og ser dessuten bare dum ut hvis man jobber et seriøst sted.
  • Lip Fusion - lipgloss som får leppene til å hovne opp, usikker om det funker på alle.
  • Skygglegging av sminke, er filmer av det på youtube - for eksempel sminke nesa si tynnere, ved å legge litt mørkere sminke så det ser ut som skygge.
  • Del dine tips i diskusjonstråden!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning