Finn din stil

Er du rådvill og ønsker deg en ny stil? Vi gir deg noen shoppingtips!

Publisert Oppdatert
Hvis du føler at du aldri egentlig har hatt noen spesiell stil, men alltid har hatt lyst på det - da skal du vite at dette ikke er så vanskelig som du kanskje tror.

Noen shoppingtips

Hvordan skal man bruke alle de nye trendene som møter oss i alle motemagasiner og reklameplakater? Det er veldig lett å tenke at dette blir moro å prøve å gå med, men når du først har kjøpt inn en masse klær til garderoben din, er det gjerne ikke fullt så lett å vite hvor man skal begynne..

Selv om du ser en ny trend du syns ser bra ut på modellen, er det ikke sikkert at stilen funker i det virkelige liv.

1. Istedet kan du bruke en trendy look til å for eksempel la deg inspirere på motefronten fremfor å prøve å kopiere en stil som kanskje ikke passer så godt.

2. Det går fint an å la en liten del av antrekket være trendy, mens resten er tidløst og klassisk.

3. Du kan gå inn i en butikk og prøve - bare forsøk da vel! Det er godt mulig at du oppdager noe nytt både når det gjelder hvilke fasonger og hvilken stil du kler.

4. Det kommer nye trender hver eneste sesong, men det er dermed ikke sagt at du MÅ kaste deg på hver og en av trendene. Poenget er å kunne sile ut det som kan se bra ut på deg og ikke.

5. Du behøver ikke prøve på alt mulig, men om du finner deg en eller to favoritt-trender som du kan kombinere med det som allerede henger i skapet ditt, har du bokstavelig talt en knagg å henge shoppingen din på - dermed er det lettere å handle klær!

6. En vanlig felle mange går i når de shopper, er at dersom en del av et antrekk følger en viss trend, bør resten av antrekket også gjøre det. Dette bør du tenke nøye over, og heller fokusere på enten jakke, bukse, sko, topp eller veske, men ikke dresse deg selv med trenden fra topp til tå.

7. Går du for en marineinspirert stil, ikke pynt deg med seileruniform fra topp til tå! Bruker du en matrosblazer kan du matche denne til noen slitte, lyse jeans, men ikke sammen med matrosskjerf, seilerskjorte, matroslue og seilersko. Da ser du ut som skal på karneval snarere enn å være moteriktig.

Stil320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning