Favoritter til våren

Knallfarger, metallisk, denim og striper er bare noen stikkord.

Publisert Oppdatert
Det er absolutt et pluss for mange at vi går mot lysere tider og endelig kan sette litt ekstra farge på tilværelsen igjen. Vårmoten i 2012 preges så til de grader av herlige knallfarger! Vi ser også en del nye elementer, men det beste av alt er at du faktisk ikke trenger å blakke deg.

- Fargene som kommer tilbake fra fjorårets vårmote er de fine blomsterfargene i pastell, korallfarger og beige, sier modell og Fashion Adviser for Lindex, Kathrine Sørland.

Denim fra topp til tå

Sørland nevner i tillegg mer forsiktige farger som beige og marineblå, sort og hvitt, men hennes desiderte favoritt er trenden hun mener vil passe svært mange.

- Det er superhot og stilig med denimfargen fra topp til tå, gjerne i form av en dress eller jumpsuit. Denne fargen ser også super ut sammen med andre knallfarger, mener Sørland.

Les også: Lysere tider

Les også: Aldri noe å ha på deg?

Les også: Slik gjør du salgskuppVi møter modellen under Lindex' vårmotevisning hvor også klesstativene er preget av prikker, ruter, striper og "colorblocking" på myke stoffer som chiffon og metalliske overflater.

Se flere bilder fra Lindex' vårmotevisning på Kvinneguidens Facebookside!

Orientalsk 60-talls

Når det gjelder stilpreg vil det glade 60-tallet følge oss videre gjennom våren og sommeren. Men i år vil moten preges av orientalske mønstre.

- Vi ser at vi våger mer i Skandinavia nå, og derfor tror jeg også at plaggene med orientalske mønstre i 60-tallsstil vil bli populære, mener Sørland.

Synes du likevel at dette er en litt vel drastisk retning for deg, kan du trøste deg med at det maritime alltid hører våren til. Hvite striper på blå overflater, rødt og hvitt er hot, chic, enkelt og passer for alle.

Vårfavoritter

Vi har fått Kathrine Sørland til å nevne sine favorittplagg og antrekk for våren:
  • Dressjakken med smokingfigur. Den er litt løs, feminin og henger vakkert på kroppen. Det er et nøkkelplagg som passer til alt.
  • En skinnende genser med metallik-preg.
  • Blondeshorts.
  • Knallfarget strikk, som en genser i gult.
  • Ankeljeans.
  • Denimdress, buksen kan gjerne være høy på livet. Kombiner med en ruteskjorte nedi buksen.
  • En lett poncho sammen med en jeans eller trekvart, sort bukse, pumps og en paljett-topp under.
  • Preppy striper på genseren, gjerne med patches på albuene.

  • Se flere bilder fra Lindex' vårmotevisning på Kvinneguidens Facebookside!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning