Få volum i håret

Kvinneguidens hårekspert har rådene til deg. Få stort hår nå!

Publisert Oppdatert
Er du lei av flatt og tynt hår som klistrer seg inntil ansiktet? Det er utrolig hva litt volum kan gjøre med looken din!

Stort og sexy!


Og det er utrolig hvor enkelt det egentlig er å få større hår! Kvinneguidens hårekspert,

Sølvi Bjørnevoll gir deg råd!Kvinneguiden.no har et samarbeid med frisør Sølvi Bjørnevoll (26) som er daglig leder ved Think Hairwear i Bergen og frisørlærer ved Norsk Frisørskole. Hun er Kvinneguidens hårekspert.Hos oss får du mange gode hårtips fra den glade frisøren.

Sølvi Bjørnevoll, jobber med å eksperimentere med dette hver dag. Hun har mange gode tips å komme med, her får du noen av hennes hemmeligheter.

- Volumiøst, stort hår er sexy og det finnes mange triks for å få til dette, sier Sølvi.

Les mer på Sølvis blogg Salongen!
  • Kjøp deg en skikkelig volumsjampo og balsam. Det finnes utallige på markedet, men jeg kjenner best til Kerastases "Volumactive", Kms' "Add volume", Lòrèals "Volume Extreme" og Tigis "Sexed Up" - serie. Noen løfter håret fra hodebunnen mens andre gjør som om håret føles og ser tykkere ut.
  • Du bør selvsagt bruke en kur sammen med dette og alle seriene har kur til.
  • God styling er et must for resultatet, og du kan bruke skum, krem, spray eller pulver. Føner du håret, finnes det mange gode produkt til dette.
  • Lær deg enkle trinn med børste og føn for å få mer volum på de rette stedene. Eller gjør det lettvint - snu hodet opp/ned.
  • Avslutt med spray for å holde formen.
  • Er du enda ikke fornøyd med høyden, kan du tupere lett på kronepartiet eller prøve "DUST it" som er et saltvannspulver som gjør at du får volum og støtte. Noen synes dette blir litt for mye, men da er det bare å begrense bruken.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning