Få lekre legger

Sommerkjoler, shorts og korte skjørt kommer ikke til sin rett før du har skaffet deg lekre ben!

Publisert Oppdatert
Noen har allerede fått kjent litt på solen, og mange av oss har funnet frem korte sommerkjoler og lagt strømpebuksene bakerst inn i skapet. Dette krever skjønnhetspleie for leggene!

Slik går du frem

Så hvordan skal du få bena dine til å se nypolerte og sommerklare ut? Stylist og Makeupartist, Isabella Leikanger Mork, mener at alle kan få sunne og vakre legger med litt ekstra innsats og pleie;

- Peeling, skånsom barbering, fuktighet og god solbeskyttelse er det som skal til, sier hun.

Her har du tipsene:

1. Husk å peele huden med en peelinghanske eller peelingkrem før du barberer leggene. Dette bør du helst gjøre en gang i uken. Slik sørger du for at du får frisk hud og at brunfargen holder lenger.

2. Bruk en mild dusjkrem som ikke tørker ut huden.

3. Bruk skånsomme barberhøvler som er forsiktige med huden, for et perfekt resultat bør du samtidig bruke barberskum.

4. Etter å ha skrubbet og barbert leggene bør du påføre en god fuktighetskrem eller bruke olje for å få den vakre sommergløden.

5. Har du dårlig tid kan en enkel løsning være å bruke fuktighetskrem med skimmer. Fuktighetskrem med skimmer får huden til å se frisk og fin ut.

6. Ikke glem føttene. Pene føtter er viktig og vil ofte vekke oppmerksomhet. Ta en rask pedikyr av føttene før du går på stranden. Velg en nøytral neglelakk som skaper en fin kontrast til den sommerbrune huden.

7. Tren mer! Power-walks, spinning, aerobic og løping er alle treningsformer som får blodomløpet i gang. Husk at god trening forebygger cellulitter.

8. Sørg for å få i deg nok vitamin B og E. Vitaminer gjør underverker for huden.

9. Husk å drikke nok vann på varme sommerdager. Slik unngår du dehydrering samtidig som du holder figuren da vannet fyller opp magen og du unngår 'fråtsing'.

10. Ikke glem solbeskyttelse - også på bena. Bruk faktor 8 - 15 og husk å påføre etter at du har badet. Jo høyere faktor, jo finere farge!

Kilde: Gillette Venus Pressemelding

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning