Få langt hår nå!

Vår hårekspert Sølvi Bjørnevoll tipser deg om hair-extensions!

Publisert Oppdatert
 • Les mer på Sølvis frisørblogg Salongen!
 • Er du blant dem som sparer og sparer men likevel aldri får så langt hår som du skulle ønske? Da kan kunstige hårstrå være løsningen. Men det handler om å velge riktige extensions!

  Forskjellige varianter

Sølvi Bjørnevoll gir deg råd!Kvinneguiden.no har et samarbeid med frisør Sølvi Bjørnevoll (26) som er daglig leder ved Think Hairwear i Bergen og frisørlærer ved Norsk Frisørskole. Hun er Kvinneguidens hårekspert.Hos oss får du mange gode hårtips fra den glade frisøren.

Enten du vil ha langt hår i mange måneder eller bare for en kveld, så finnes det flere løsninger. Kvinneguidens hårekspert, Sølvi Bjørnevoll, forteller at det finnes flere typer extensions og at det er vanskelig å velge type om du ikke vet særlig om de. Her får du hennes tips;
 • Punkt
 • Hår settes på ditt eget ved hjelp av varme. Vi smelter festene rundt ditt eget hår. Dette holder opp til 6 mnd og bruker du gode produkter vil det holde seg kjempefint. Det viktigste er at du gjør dette i en salong hvor de har ansatte som kan dette. Ikke hos veninne som har sett det på tv, eller noe. Jeg kjøper ikke pc på obs, selv om den er billigst der!
 • Tape
 • Rader med hår blir limt på ditt eget. Dette er en kjapp og grei måte å få lengre hår på. Koster litt mindre enn punkt også. Eneste er at du må flytte de oppigjen etter noen mnd. Ser kjempefint ut!
 • Clips on/off
 • Veldig greit alternativ til deg som ønsker lengre hår. Dette kan du selv ta på og av. Enkelt! Skader ikke håret like mye som annen extension. Kjøp også dette hos frisør, ikke dyrere enn på nett, men vi hjelper deg med å finne riktig farge. Dette kan også klippes til slik at det ser bedre ut til din frisyre.

  Viktig med extensions

  - Velg god kvalitet

  - Investere i gode produkter for å holde håret fint, for eksempel sjampo, balsam, kur og styling-produkter. Bruker du ikke anbefalte produkter, kan håret bli tørt og flisete. Du har da ingen rett til å reklamere på extensions. Ikke bruk kur ved festene da de lett kan skli av.

  - Bruk naturbørste på extensions.

  - Får du floker, gå til frisør.

  - Ikke utfør kjemiske behandlinger hjemme som farging og bleking. Dette kan ødelegge extensions og lage store floker i ditt eget hår.

  - Langt hår trenger ekstra pleie.

  - Flette lange hår om natten slik at det ikke floker seg.
 • Les mer på Sølvis frisørblogg Salongen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning