Få fantastisk glød!

La huden din skinne om kapp med solen. Slik gjør du det!

Publisert Oppdatert
Gusten og grå vinterhud bør bannlyses nå som kveldene er lyse, våren er i fullt firsprang og sommeren står på trappen!

Falsk solglød

En klar, gyllen og bronsefarget sommerhud er stort sett aldri feil, men her gjelder det å gjøre sakene riktig..

Litt deilig sol kan gjøre underverker både for humøret og utseendet ditt. Fargen på huden får deg til å se sunnere, og faktisk ser du også slankere ut med litt farge. Men vi vet alle at for mye sol sliter på huden i lengden og kan være helsefarlig. Vi vil verken bli gamle for tidlig eller i verste fall ende opp med vonde solskader og hudkreft.

Derfor blir det mer og mer vanlig med falsk brunfarge og god makeup som kan gi deg gløden du har lyst på, uten å ofre helsa.

Det finnes to typer bronse-hjelpemidler, i pudderform og i flytende foundationform. Dette er perfekt dersom du vil fremheve hudtonen din eller bare få litt ekstra farge og glød i ansiktet.

Pudder-bronserne er veldig enkle å påføre, både på kinnbena, neserygg, panne og hake, men ser også flott ut på brystet og kragebena. De flytende er fine for de med tørr hud, og kan gjerne blandes med litt fuktighetskrem for en mykere look.Gjør slik

Det viktigste redskapet er en stor pudderkost - dette gir et jevnere og løsere resultat enn pudderputen som ofte ligger i etuiet.
  • Du bruker den store kosten til å påføre pudderet med lette, store strøk, husk å duse ut på partiene du vil fremheve.
  • Når du påfører mer farge på kosten, sveip den lett over pudderet og dunke kosten lett for å få av overflødig farge. Du skal hovedsakelig fokusere på kinnbena, hake, neserygg og litt rundt øynene.
  • Bruk sirkelbevegelser, og begynn med kinneplene før du drar kosten lett over kinnbena.
  • Legg et lett strøk over neseryggen og rett under underleppen.
2 1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning