Få eksotiske øyne

Sexy øyne kan trollbinde de fleste. Slik gjør du det.

Publisert Oppdatert
Sminke handler om å fremheve dine allerede vakre trekk, og det kan du gjøre på mange måter. Når det gjelder øyne, er det neste ubegrensa hva du kan få til!

Fargelek

Du har kanskje lekt deg og eksperimentert med forskjellige farger, teknikker og koster når du skal legge øyesminke. Enten du vil at øynene skal være de mest markerte i ansiktet, du ønsker at øynene skal fremstå som store og kraftige, eller du vil at øynene skal tones ned - her finnes det et utall løsninger.

I sommer er noe av det hotteste du kan gjøre å leke deg med sterke farger, en look som passer varme sommerkvelder perfekt. Husk bare på å bruke god tid, og øv deg et par ganger på forhånd, så du er sikker på at du unngår klovnelooken.

Her får du sminketipsene

Under Guccis tropisk-inspirerte vårkolleksjonsvisning, hadde makeupartistene lagt vekt på å sminke catwalkmodellene med en eksotisk look.

Og du kan kopiere looken ved å gjøre følgende:
  • >Legg en primer rundt øynene og på øyelokket etter fuktighetskremen. Dette får skyggen til å sitte bedre, og det er lettere å blande fargen.
  • Begynn med en lys øyenskyggebase som du legger på hele lokket og opp til brynet.
  • Ha gode koster tilgjengelig. Bruk en flat, bred kost til påføring på lokket, og en rundere fyldig kost til dusing inni globalen.
  • Bruk skimmeraktige blå-grønne skygger til å lage en look som ser drømmende og disco-trendy ut. Bland samtidig sammen litt tukise farger inn i skyggen.
  • Fortsett med den mørkeste fargen, for eksempel knallgrønn, og legg denne direkte på selve øyelokket. Avslutt rett under globallinjen.
  • Over globallinjen legger du en annen grønntone i en mye lysere skygge som du duser ut opp mot brynsbenet.
  • Over her, legger du en metallic-øyenskygge på brynsbenet. Når du legger de lyseste fargene øverst på brynsbenet, "trekker" dette øynene opp og får dem til å se større og mer åpne ut.
  • Som Kvinneguidens makeupekspert Mette Langseth mange ganger har sagt, vil det å legge lyse skygger innerst i øyekroken også være med på å åpne opp øynene .
yenskygge2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning