Enkel hårfiks

Unngå de dårlige hårdagene!

Publisert Oppdatert
Du er ikke alene om å rulle ut av senga, kikke deg i speilet og bevitne rotetrollet som kikker tilbake på deg.

Heldigvis skal det ikke så mye til å fikse lokkene - her får du noen enkle tips til hverdagen.

Bakepulver

I dusjen kan du prøve å drysse litt bakepulver sammen med din favorittsjampo og vaske håret som vanlig. Bakepulveret hjelper deg nemlig å fjerne rester etter stylingprodukter ekstra godt, i tillegg føles håret supermykt etterpå!

Style overflater

Et annet hårtips er å jobbe med luggen din. Om du våkner så sent at du ikke har tid å vaske hele håret kan litt vann i luggen gjøre underverker. Resten av håret kan du for eksempel sette i en av årets mest trendy frisyrer; hestehalen.

Hårball

Dette er en enkel frisyre som er trendy som bare det! Har du ikke fått vasket håret på to-tre dager, har du masse floker og dårlig tid - sett opp håret i en rotete hårball. Fest med strikk og fliseklemmer dersom du trenger det. Spray over med litt holdspray og ikke vær redd for at det stikker ut noen hårtuster her og der.

Volum

For å få kjapt volum kan du bøye hele hodet fram, spraye med volumspray, og slenge håret tilbake. Håret vil automatisk se større ut, men du kan gjerne tupere for ekstra hold og volum.

Mykt

Babypudder virker også bra dersom du sliter med fett hår og hodebunn, i tillegg kan det hjelpe deg med litt ekstra volum. Dryss lett over i hendene dine og fordel pulveret med fingertuppene dine i hodebunnen.

Varm opp lokkene

Du kan gjerne dusje kroppen din uten å dusje håret og likevel få en flott frisyre. Ta på deg en dusjhette og dusj som vanlig. Dampen og fuktigheten inni hetten vil hjelpe deg å få kontroll på håret før styling.

Kilde: Cosmopolitan.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning