Ekspertens sminketips

Kvinneguidens makeupekspert Mette Langseth gir deg en glamorøs start på året!

Publisert Oppdatert
Ikke depp i januar måned, du har full mulighet til å starte året på en sexy, frekk og glamorøs måte!

Must-haves

Kvinneguidens makeupekspert Mette Langseth forteller deg hva du kan satse på i vinter.

Mettes desiderte favorittprodukter er følgende;

- Jeg vil absolutt anbefale en knallrød leppestift, for eksempel "Red Devil" fra Makeup Store, kremliner fra Stila Cosmetics i fargen koksgrå, maskara fra Dior Show, I.d mineralpudder og en naturlig rosafarget rouge, tipser hun.

Mette Langseth på Kvinneguiden!

Vår faste makeup-ekspert er Mette Langseth. Mette har en bachelorgrad som faglærer i kunst og håndverk ved HiO, og gikk ut som beste elev ved Makeup Artistskolen høsten 2007.


Mette frilanser i dag som makeup-artist. Nå kan du lese hennes gode tips her på Kvinneguiden!

Når du investerer i sminke, mener makeupartisten at du skal tenke kvalitet og holdbarhet. Blant hennes merkeanbefalinger er sminkeprodukter fra Smashbox, Makeup Store, Stila, I.d Bare Minerals og Sephora.

- Det begynner å bli større utvalg i Norge nå, men jeg pleier å plukke med meg sminkeprodukter når jeg er på reiser i utlandet, sier makeupartisten.

Skjønnhetstips

Det er alltid mye forskjellig du kan gjøre for friske opp en ellers så kjedelig vinterhud, men Mette har iallefall ett klart tips for vinteren;

- Det kan være smart å utforske med skimmerskygger, for festlook kan du for eksempel prøve skimmerskygger i gull, sølv eller bronse. Det funker fint med glitter på den mørke årstiden, sier makeupartisten.

Hun understreker samtidig at dersom du velger å gå for en dramatisk sminkelook, er det et sjakktrekk å holde antrekket nøytralt og klassisk.

- Til glitterskimmer passer det også fint med en fresh og nude leppefarge, gjerne med liner, sier hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning