Ditt harem i sommer

Invester i sommerens mest behagelige mote.

Publisert Oppdatert
Harembuksene kom for fullt i fjor og de kommer til å fortsette å holde koken utover høsten. Det er dermed ingenting i veien for å gå til innkjøp av en av sommerens heteste trender - denne kan du bruke lenge!

Flere stilvarianter

Det er ingen tvil om at dette er praktiske og behagelige bukser for sommervarmen. Luftige og svale når været blir fuktig, praktiske å bruke på jobben siden de dekker bena og behagelige når man ligger i parken.

Buksen kan varieres i det uendelige, alt etter hvilken anledning du skal bruke buksen til, og hvilket tilbehør du har til.

Les også: Slik bruker du maksimoten

Les også: Denim uten olabukse

Les også: Vårens bukserSkal du kle deg opp for en tur på byen, kan du gå for en bukse i silke eller nylon med smal siluett. Denne kan du gjerne kombinere et par pumps til og en enkel singlett. En figurtett blazer ser også flott ut sammen med buksen. Holder du plaggene ensfargede og enkle i stilen kan du gjerne kjøre på med smykker.

Skal du slappe av i parken, funker det strålende med en bomullsharemsbukse sammen med noen luftige sandaler og en enkel t-skjorte til.

Skal du på jobb, ta en kaffe med venninner eller shoppe på dagen, er en haremsbukse i lin et godt alternativ. Hold toppen smal så du skaper balanse, og bruk noen gode ballerinasko sammen med antrekket. Behagelig og praktisk!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning