Disse tre bør du alltid ha i garderoben

Se hvordan du bruker dem, til hverdags og til fest.

Disse tre bør du alltid ha i garderoben

Disse tre bør du alltid ha i garderoben

Publisert Oppdatert
Er du lei av bomkjøp? Noen plagg kommer aldri ut av skapet, mens andre blir flittig brukt i årevis. Og de virkelige gode funnene har ofte én ting til felles. De kan kombineres med det aller meste. Skaff deg noen basisplagg som kan styles etter anledning, og få samtidig mye mer ut av de andre plaggene i garderoben din!

Kristin Strøm hos La Redoute gir deg rådene om hvilke tre plagg som definitivt ikke vil skal havne bakerst i garderoben.

Strikkekjolen

Ønsker du deg et trendy, men klassisk plagg som du garantert får brukt mye, bør du satse på en strikkekjole, mener Strøm.

- Den er veldig aktuell denne sesongen og kan brukes på mange ulike måter.

Den kan også styles ulikt med hensyn til været, noe som er praktisk med tanke på det skiftende været gjennom vår- og sommersesongen.

- Kombiner den med en tykk strømpebukse og underkjole på kalde dager. I varmere vær kan du droppe strømpebuksen og kombinere kjolen med herreinspirerte sko eller sandaler med tredetaljer. Grove smykker og en stor veske passer perfekt til strikkede plagg, anbefaler hun.

En strikket kjole kan også enkelt styles opp til fest. Kombiner den med kule pumps og store smykker. En nett og lekker veske gjør antrekket mer pyntet.Maxiskjørtet

Sammen med strikkekjolen er også maxiskjørtet et anvendelig og kult plagg i garderoben din.

- Et langt skjørt er veldig aktuelt i den kommende sesongen, og kan også brukes i det kalde vinterhalvåret, forteller Strøm.

Dette plagget har utallige kombinasjonsmuligheter og er aktuelt til de aller fleste anledninger, alt etter hvordan du styler det.

- Å bruke et maxiskjørt med en strikket genser er veldig aktuelt, og en stor favoritt denne våren. En annen mulighet er å kombinere skjørtet med en kort skinnjakke over en blondetopp, forteller Strøm.

Et maxiskjørt kan like gjerne brukes til hverdags som til fest. Kombiner det med en blank topp og store smykker. Et grovt armbånd eller et stort kjede tett opp til halsen er perfekt til dette antrekket. Knallfargede negler gjør looken ung og frisk.Blusen

Blusen vil alltid være en sikker vinner i garderoben din, og også denne sesongen er plagget viktig i motebildet. Satser du på en variant med transparente partier er du ekstra trendy.

- En bluse kan være både tøff, feminin, sart eller rocka, alt etter hvordan du bruker den. Gjør den tøff ved å kombinere den med et skinnskjørt og høye hæler, eller velg et mykere uttrykk ved å bruke den sammen med jeans eller chinos, sier Strøm.

En bluse du bruker til hverdags kan fint brukes til mer formelle anledninger også. Kombiner den med en dressbukse i ankellengde og pumps. Ønsker du en trendy vri på antrekket kan du satse på fargesterke sko.

kjole-ferdig.gif skjort-ferdig.gif blusen-ferdig-fest-hverdag.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning