Dette vil han se deg i!

Det er visse klær menn ønsker å se på kvinner...

Publisert Oppdatert
Selv om mange menn ikke har full oversikt over hva som er trendy og ikke, er de fleste interessert i at damene ser bra ut.

Magasinet Timesonline spurte menn om hva de helst ønsker å se på damer, her er noen av svarene:

Alex, 40 år

- Min idealkvinne er en kvinne som har en litt skitten-sexy-look, antrekket må ikke være for feminint. Det kan gjerne se ut som om hun akkurat har klatret i et tre eller spilt en fotballkamp. Samtidig er høye hæler er viktig. Jeg tror uansett at kvinner ser bedre ut jo eldre de blir, selv om klesprodusentene bruker et ungt uttrykk for å selge. Men, alt handler i bunn og grunn om selvsikkerhet!
 • Kle deg slank!
 • Smink deg modig
 • Dette hater han!

 • Stephen, 50 år

  - Jeg har alltid meninger om hvordan kvinner kler seg. Min kone er overrasket over hva jeg legger merke til ved henne, til og med neglelakken! Jeg hater baggy stil på damer. Jeg liker heller ikke store lommer på hoftene. Jeg elsker klær som sitter tett sammen med stilletthæler. Jeg liker kvinner som ser ut som de har kontroll, og jeg har alltid hatt sansen for kvinner med en rocka stil. Jeg liker en tøff og feminin stil, men det viktigste er at kvinnene ser ut som de er komfortable med klærne sine.

  Dominic, 22 år

  - Da jeg var yngre likte jeg at kvinner brukte minst mulig klær. Men, jeg har forstått at det er bedre å ikke avlsøre for mye på én gang. For utfordrende klær på kvinner får de til å virke som om de har noe de må bevise, akkurat som at for mye parfyme er turn-off. Jeg liker hvordan ettersittende klær kan vise frem kvinners siluett, men det er bare komisk dersom kvinner prøver å stappe kroppen inn i altfor trange klær.
 • Klær trenger luft
 • Kle deg etter kroppen din

 • Ben, 28 år

  - Jeg er glad i ermløse jakker og topper fordi det er noe litt formelt over det. Det får kvinnen til å se ut som om hun tar seg selv alvorlig samtidig som man kan se de runde, kvinnelige armene som setter foklus på det feminine. Jeg er også glad i hæler, men det viktigste at kvinner går i det de føler seg mest vel i.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning