Dette gjør deg nydelig!

Gjør ansiktet strålende vakkert! Her er bruksanvsiningen.

Publisert Oppdatert
Når ansiktshuden blir sommerbrun, ser det helt fantastisk ut med skimmer som highlight! Men det må legges på riktig måte.

Bruk på kinnben

Kvinneguidens makeupekspert Mette Langseth forteller at både solpudder og skimmer er flott å bruke på en sommerbrun og gyllen hud for å gi en ekstra glød.

- Jeg vil si at dette er en trend som kommer hver eneste sommer, på grunn av at looken er like fin på stranda som på fest, sier Mette til Kvinneguiden.

Mette Langseth på Kvinneguiden!

Vår faste makeup-ekspert er Mette Langseth. Mette har en bachelorgrad som faglærer i kunst og håndverk ved HiO, og gikk ut som beste elev ved Makeup Artistskolen høsten 2007.


Mette frilanser i dag som makeup-artist. Nå kan du lese hennes gode tips her på Kvinneguiden!

Synes du Jennifer Lopez ser fantastisk ut på den røde løperen? Da skal du vite at hun koster på seg hjelp fra sin eksklusive makeupartist for å legge skimmeret på akkurat de riktige punktene i ansiktet. Mette forteller at den største feilen hun ser at mange jenter gjør, er at de bruker highlighter og solpudder i hele ansiktet;

- Dette er ikke riktig bruk av slike produkter og gjør at man ser svett og blank ut. For det første er det viktig at man velger et skimmer og/eller solpudder som passer til din hudtone, sier Mette.

Skimmer-tips

Her er noen av hennes tips:
  • Om man er naturlig lys, er det ikke fint å ha et altfor mørkt skimmer/solpudder.
  • Husk også at det ikke er mye som skal til før man får et fint resultat. Less is more.
  • Når man påfører en highlighter, kan man ha som hovedregel å påføre det på alle de "høye" og benete partiene i ansiktet. Eksempelvis kinnben, neseben og øyenbrynsben.
  • Å påføre skimmer på overleppa, haka og under øynene vil gjøre at man ser svett ut, da er hele meningen med å bruke et slikt produkt borte.
  • De fleste farger kan fungere i skimmer-skygger. Det er bare å prøve seg frem og finne farger som passer en selv.
  • Om man er litt eldre, rundt 40-50+, vil jeg anbefale å være forsiktig med mange skimmer-produkter, ihvertfall skimmer-skygger. Veldig ofte er ikke slike produkter særlig flatterende på en eldre hud.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning