Dette er ut

Disse hår- og sminketrendene er gårsdagens nyheter!

Publisert Oppdatert
Sminke-og hårtrender endrer seg like hyppig som klesmoten, så her gjelder det å henge med i svingene!

Ikke hotFølgende trender legges død denne sesongen:

Hvit sminke

Porselenshud er vakkert, men kinnene skal i år fylles med rødmende farger og kontraster. Det samme gjelder for hvit eyeliner som heller skal erstattes med sterke farger.

Orange leppestift

Mac er blant leverandørene som har opplevd suksess seneste året med sin signaturorange leppestift. Neonfarger har vært kult en stund før sommeren, særlig mot brun hud. Men det er forskjell på sterke farger og neonfarger - det siste kan du la ligge i skapet til neste gang trenden dukker opp igjen.

Neon-negler

Neglene er ofte noe av det første man tør å eksperimentere med når det gjelder nye farger. I år har vi sett neonfargene gul, orange og rosa på fingertuppene, nå kan du gjerne gi lakken til lillesøsteren eller niesen din, for plutselig er det mer subtile farger som gjelder.

Hår-og hodebånd

I år har vi sett kvinner pryde hode og hår med diverse knæsje hårbånd, helst tynne rundt en hippie-midtskill. Også 80-talls-looken har vært hot, men nå er trenden død.

Flettet pannelugg

Den flettede panneluggen er søt og sexy på samme tid, men har blitt så populær at looken allerede er utdatert. Skal vi følge designerne og stylistene som bekler modellene på årets catwalk, er fletteluggen noe av det som er lengst vekk fra motescenene.

Amy Winehouse - øyne

Det er heldigvis fremdeles hot med den klassiske kajalstreken langs de øverste øyenvippene. Men den enorme Amy Winehouse-inspirerte streken begynner å avta på catwalkmodeller verden over og vil snart bli husket som en typisk 2007 - 2008-trend.sminke320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning