Dette er in, dette er ut!

Trender kommer og går, vi gir deg noen tips for hva du bør satse på - og hva du bør legge bakerst i skapet.

Publisert Oppdatert
Hva er hot og hva er not nå i sommer? Her får du noen trendtips!

Ut: Ballongkjolen

Kvitt deg med ballongkjolen. Dette er en behagelig og avslappet trend som har vært ganske kul en stund, men nå er det på tide å legge den tilbake i skapet.

In: Kvinnelige former

Kjoler som fremhever de kvinnelige formene er hot akkurat nå! Du skal vise frem dine naturlige former, gjerne i en søt, blomstrete 50-tallskjole.

Ut: Overdådige frisyrer

Du trenger slett ikke å stå i timesvis foran speilet for å ordne deg på håret. De overdådige, voldsomme frisyrene er for lengst utav motebildet. Iallefall for denne gang.

In: Jumpshorts

Jepp, jumpsuiten er hot i år. Blir det skikkelig varmt kan jumpshortsen være et godt alternativ. Du kan style den opp med hæler og smykker, eller bruke den til hverdags på jobb.

Ut: Bohemsk maxikjole

Forrige sesongs hippiekjole har i år blitt erstattet med en mer sofistikert maxikjole. Se heller etter en kjole med morsomme prints og farger i en flatterende form. Bruk pumps med åpen tå eller kilehæler til.

In: Sexy, lange vipper

Både naturlige, lange vipper, samt lekre extensions er hot som aldri før. En god volummaskara hjelper deg på veien.

Alltid ut: For mye sminke

Kanskje du skal ta deg en opprydning i sminkevesken? Tenk over hva du trenger, og kast gammel og utgått sminke. Dropp for mørke farger, gå for en naturlig look, mineralsminke, nudefarger og varme jordtoner er lekkert på gyllen sommerhud.

In: Avslappet klipp

Sats på en naturlig frisyre; klart du ordner deg på håret, det skal bare se ut som du ikke gjør det! Det viktigste hjelpemiddelet er saltvannspray, eller en teksturkrem for en naturlig beachlook.

Ut: Matchende bikinideler

Ja faktisk! Vil du være hot på stranden, skal du gå for en bikini med forskjellig farge på toppen og trusa, for eksempel en mønstret bikinioverdel sammen med en ensfarget truse. Ellers kan du selvsagt gå for en lekker 50-tallsbadedrakt hvis du vil dekke deg til litt mer.

In: Å være økonomisk

Ja, det er finanskrise, og ja, vi har litt dårligere råd. Det er jo alltid in å være økonomisk, men i år er det ekstra hot. Så bytt klær med venninner og kjøp tidløse klær.

Ut: Flip-flop sandaler

Styr unna sandalene med to enkle reimer som går mellom tærne. Vil du traske i sandaler, er det gladiatorsandalene som er tingen.

In: Skulder-bob

Bob-frisyren har vært in en stund, og denne sommeren er intet unntak. Kjendisene viser at man kan være sexy selv om man klipper av seg håret. Den lange boben gir en sofistikert og elegant look, og den er perfekt på sommeren fordi du får håret litt bort fra ansiktet, og det veier mindre.

Ut: Sigarettbukser

De helt smale skinnyjeansene har vært hotte lenge, men om du vil gå med bukser nå, er det videre varianter du bør satse på. Som jeans som er helt rette, gjerne med bootcut nede, harembuksene eller chinos.

In: Lekne accessoarer

Er det varmt er det best å gå med minst mulig klær. Synes du det blir for bart kan du fylle på med stort tilbehør og smykker. Et skjerf rundt skuldrene kan også bidra. Niks2-320 Niks2-320- Niks320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning