Det kuleste høsthåret

Her er de tre frisyrene du ikke kan styre unna i høst.

Publisert Oppdatert
Som med sminke- og klestrender, er det også noen hårtrender som utmerker seg ut i høst. Det er spesielt tre frisyrer som er hotte, og som faktisk passer de fleste anledninger!

Du trenger ikke få profesjonell hjelp hos frisøren, disse frisyrene er ganske enkle å fikse selv.

Toppknuten

Her kan "Lille My" fra barneserien "Mummidalen" gi deg inspirasjon! For det er nemlig superhot å samle alt håret midt oppå hodet i en liten knute eller stor ball. Vi har sett det i over ett år på diverse catwalker, og artister som svenske Lykke Li har lagt sin elsk på looken.

Du kan variere den ved å la den være "streng" eller avslappet. Den strenge varianten lager du slik: Gre alt håret nøye, bruk hårolje for å legge ned alle småhår. Fest en hestehale midt på hodet, tvinn håret håret og surrer det rundt hårstrikken. Så fester du med to-tre fliseklemmer og avslutter med en god holdspray over hele hodet.

Eller:

La ballen se "tilfeldig" ut: Rufse håret til og spray litt saltvannspray i, bøy hodet fremover og samle alt håret midt på hodet med masse fliseklemmer. La det være bustete og avslappet. Du må gjerne lage noen fletter på sidene som føres opp i ballen på hodet.

Slakke krøller

Ett av dine viktigste redskaper i høst er krølltangen! Høst-og vinterfrisyren passer flott til langt hår, lokkene skal se ut som de har tørket naturlig med lett fall i tuppene.

Bruk varmebeskyttende krem eller spray i både vått og tørt hår før du bruker krølltangen til å lage fall i tuppene og volum på sidene. Husk på at du ikke er ute etter de "harde" tekstur-krøllene, frisyren skal se myk og tilfeldig ut.

Denne effekten oppnår du også ved å bruke rettetangen som krølltang. Trekk ut en håndfull lokker, klem rettetangen over og dra stramt utover før du avslutter på tuppen med en liten bøy.

Deretter avslutter du med en god hold-og volumspray, helst tørrspray, over hele hodet for å få krøllene til å sitte og danse rundt skuldrene dine hele dagen.

Enkel hestehale

Slakke krøller ser også helt fantastisk ut dersom du trekker håret bakover og fester det i en lav hestehale.

Fokusere på å gre håret forsiktig bakover uten å ødelegge fallet, men behold volumet på siden og la det henge igjen litt hår i fra luggen på begge sider av hodet.

En enkel, sexy og stilfull look som passer både på jobb og på byen.

Avslutt med en lett glansspray over hele hodet og en holdspray.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning