Derfor eldes vi raskere

I dag er vi så utslitte av den travle hverdagen at vi ser eldre ut tidligere enn nødvendig.

Publisert Oppdatert
- Dagens kvinner mellom 30 og 40 år er "tretthetsgenerasjonen", fortalte markedskoordinator i Biotherm Norge, Iva Wilson i forbindelse med deres nye hudsatsing Skinergetic.

Tidsklemma gir rynker

- Vi sover mindre, vi vil ha familie, men samtidig ha karriere, og vi har alltid mye å gjøre. Tretthet blir gjerne en livsstil når man aldri kjenner etter. Vi forsøker rett og slett å bestige en fjelltopp hver dag, fordi vi vet at vi kan få alt hvis vi vil, forteller Wilson.

Hun mener at dagens kvinner vil lykkes så fort som mulig, samtidig som vi vil holde på femininiteten og i tillegg ha en perfekt kropp. Vi er altså veldig krevende kvinner.

Les også: Maten som hjelper deg ned i vekt

Les også: Lønn avgjør vår lykke

Les også: Dette kan ødelegge for huden- Dette fører til tretthet i huden som setter spor og kan gir trettere drag, ujevn hudtone, opphovning i ansiktet, et trist uttrykk, uren hud og dypere rynker enn nødvendig, sier Wilson.

I tillegg kan usunne matvaner, forurensing, tobakk og alkohol bryte ned kollagenet i huden - noe som fører til synlige linjer og rynker.

Spis farger

Vi finner i dag flere hudpleieprodukter på markedet som skal hjelpe huden å bli vakrere på overflaten, men for å få sunnere hud i dybden, er det kostholdet du bør fokusere på.

Det er her "fem om dagen" kommer inn. Å spise mat med sterk farge hjelper ikke bare på den psykiske velværen, denne typen mat er også proppfulle av antioksidanter og vitaminer som er godt for hele kroppen. bio220 3
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning