Buksene vi ønsker oss

Frekke, sexy, stilfulle og definitivt anvendelige. Bildespesial!

Publisert Oppdatert
I vår skal buksene dine synes!

Du kan faktisk bygge opp et helt antrekk basert på buksen du velger å ha på deg. Og apropos valgmuligheter; vi drukner i dem denne våren.

Fargerikt

Først og fremst vil vi se masse farger på buksene i år. Selv om de nøytrale fargene som beige, hvit, svart, blå og denim er superaktuelle og alltid passende, vil du også kunne boltre deg i røde, oransje, gule, turkise, rosa og korallfargede bukser.

Les også: Store favoritter

Les også: Lysere tider

Les også: Matt glansSynes du det høres litt vel sprekt ut? Da skal du vite at det handler om hva du parrer buksene med. En oransje bukse kan lett tones ned med en søt, hvit bluse, en svart blazer og noen enkle, ensfargede pumps til. Stilen bestemmer du selv, men en knallfarget bukse vil definitivt trekke opp looken din flere hakk.

Lengder og stil

Igjen har vi flere stiler og lengder å velge mellom. Men den definitivt mest trendy lengden for våren 2012 er ankellengden. Ankelbukser finner du både i chinos, tights og jeans.

Og ikke minst er ankellengden sexy på en annerledes og flatterende måte. Å vise frem anklene er superfeminint, og lengden går veldig bra sammen med både pumps, sandaler, sneakers, platåsåler eller ballerinas. En enkel måte å oppdatere stilen fra jobbantrekk til byantrekk er rett og slett å bytte ut skoene fra flate såler til hæler, så er du klar for fest!

Du vil fremdeles se mye slengbukser i motebildet, og slengen skal helst starte over knærne og buksen skal være høy på livet i skikkelig 70-tallsstil. Men vi går også litt videre fra slengbuksene i fjor og over til en nettere boot cut.

Du vil også se flere dressbukser med press og også mer hverdagslige varianter, slik at du ikke føler deg overpyntet eller for tekkelig i dem. De søte og florlette buksene med metalliske overflater, høyt liv, tights med blanke detaljer og haremsbukser med dyreprint kan dresses opp og ned, alt etter behov, og disse vil du også se mye av i butikkene fremover.

Vi har plukket ut noen av våre favoritter til våren. Ta en titt i bildekarusellen øverst!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning