Bli vakker som solen

Gi deg selv en friskere look i vårsolen. Her er tipsene.

Publisert Oppdatert
Vinteren er over, men solstrålene har ikke fått skikkelig tak enda. Dermed er kropp og ansikt fortsatt gustne og vinterbleke. Det kan du gjøre noe med!

Strålende øyne

Man merker som oftest trøtthet best på øynene, enten gjennom mørke ringer eller hoven hud. Dette kan du enkelt skjule med en god, lys concealer. Du får også kjøpt concealere som inneholder behandlende ekstrakter som fungerer som en øyekrem i tillegg.
  • Gå ned i vekt med Kvinneguiden!
  • Fargerike klær

    Stikkord for vår-og sommermoten er farger. Hvorfor ikke ta en liten våropprydning i garderoben din? Behold alle fargerike plagg og legg resten i kjellerboden. Frisk gjerne opp med nye, billige, fargerike basisplagg, eller investere i litt dyrere fargeplagg med kvalitet som du kan ha lenge. Fargene fremhever både hudtone, øyne og hår og får deg til å se mer opplagt ut.

    Tenk positivt

    Mange aner faktisk ikke hvor mye en positiv holdning kan ha å si for hvor vakre de er. Folk som sprer rundt seg med positive tanker, ord og en positiv holdning blir automatisk mer attraktive i andre menneskers øyne. Tenker du positivt gjør det i tillegg noe med hele deg som person, og utstrålingen din endrer seg til det bedre.

Smil mer

Et smil åpner opp ansiktet og inviterer folk nærmere deg. Men for å ha et vakkert smil, krever det at du tar vare på tannhelsen din. Forskning viser faktisk at et sunt smil får mennesker til å virke mer suksessfulle, interessante, intelligente og rike, det skriver forfatter Catrise Austin i boken ' Hollywood Smiles'. Ja, det er dyrt å gå til tannlege, men det blir dessverre bare dyrere og dyrere jo lenger du venter. Pass i tillegg på å pusse og skylle godt, og vil du skinne ekstra - prøv tannbleking.

Riktig napping

Å nappe eller vokse øyenbrynene dine skikkelig kan få ansiktet ditt til å se mer åpent og våkent ut, dessuten kan det 'løfte' blikket ditt mer. Men her er det viktig å ikke overdrive. Syns du det er vanskelig å vite hvilken brynform som er mest flatterende på deg, kan det lønne seg å få hjelp av en hudpleier første gangen. Da er det enkelt å gå over selv når hårene begynner å vokse ut igjen.

Pass på hendene dine

Kulde og tørt inneklima er hardt for hendene dine. Pass derfor på at du tilfører nok fuktighet. Gjør det til en vane å smøre hendene med en god håndkrem etter hver vask, og ha med deg krem i vesken eller en god lotion stående på jobben.

Sexy tilbehør

Om du ikke har altfor mye å avse til ny garderobe, kan du i stedet fokusere på tilbehør. Et par store, fargerike ørdebobber kan få hele ansiktet ditt til å stråle! Noen sexy sandaler, en vakker clutch eller smykker og armbånd kan gi hele stilen din et realt løft, så satse på riktig tilbehør.

1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning