Bli sommerfresh

Lei av looken din? Dette kan hjelpe deg på veien.

Publisert Oppdatert
Du behøver ikke å bruke tid på en enorm overhaling for å bli freshere i sommervarmen.

Varm blandet med turkis

Mange kvinner er glade i litt lysere lokker om sommeren, og noen vakre foliestriper kan sprite opp utseendet. Likevel kan det også bli for mye av det gode, vær klar over at du kan miste farge i ansiktet dersom du får for mye striper i håret slik at det blir overbleika og blast.

- En for lys hårfarge kan få huden til å se enten blek, sliten eller gammel ut. Og om du ikke har noe som helst spill i hårfargen, kan dette altså "fjerne" hudfargen i ansiktet, forteller toppfrisør Rita Hazan til Elle.com.

Istedet skal du ta sikte på varme, gylne striper i håret, gå for honningtoner. Er du brunette kan du gå for karamellstriper og varm sminke som matcher.

- Huden din bør reflektere din nye hårfarge slik at du ikke ser så hvit og trøtt ut, sier makeupartist Napoleon Perdis til Elle.com.

Han anbefaler at du for eksempel bruker en jordfarget øyenskygge til å varme opp området rundt øynene, og samtidig bruke en knall eyeliner som turkis, blå, sølv, gull eller ferskenfarget.

Husk også på:
  • Jo mindre sminke om sommeren, jo bedre!
  • Klar, ren og fresh hud er det absolutt viktigste og kommer foran alt annet.
  • Har du kviser, kan du bruke en bronzefarget primer med rensende effekt over.
  • Bruker du foundation, kan du påføre et tynt lag rundt øynene, lepper og nese og fade fargen utover i pannen og kjevebenet.
  • Bruk et lett lag maskara, gjerne vannfast slik at fargen holder seg på plass.
  • Klapp på litt blank lipgloss eller matt leppestift i en nudefarge.
striper320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning