Bli nattens dronning!

Slik blir du den jenta alle vil være rundt i kveld!

Publisert Oppdatert
Enkelte mennesker utstråler en utrolig karisma uten at det virker som om de gjør noen som helst innsats for det, men det gjør de!

Vær en god venn!


For lite kommer av seg selv, det handler om å være bevisst på hvem du ønsker å være og hvordan du skal oppføre deg for å få andre mennesker på din side.

Synes du det er fascinerende å se på jenta som alle ønsker å henge sammen med? Som alle ønsker å være? Hva er det hun egentlig gjør? Og kan du også bli som henne? Klart det!

Her er våre forslag!

Smil

Et smilende, varmt og åpent ansikt appellerer til de fleste og er utrolig tiltrekkende for andre. Så når du får øyekontakt med andre; smil istedenfor å flytte blikket.

Øyekontakt

Det er viktig med blikkontakt både når du prater med venner og bekjente og når du er i en 'sjekkesituasjon'. Dette gjør at den andre parten føler at du fokuserer på ham/henne og at du gir dem din oppmerksomhet. Du får andre til å føle seg spesielle og unike i ditt selskap, og det gjør at de automatisk ønsker å tilbringe mer tid med deg.

Vær positiv

Om du smiler vil du automatisk kjenne på de positive følelsene i kroppen din, og dersom du henger i en gjeng som er full av kritikk til alt og alle, hvorfor ikke stikke deg frem som motparten i gjengen ved å være glad og positiv? Du trenger selvsagt ikke overdrive, vær ekte - men forsøke å vinkle livet i en positiv retning ved å ha et positivt tonefall når du prater med folk.

Du må lytte

Det er utrolig viktig for andre mennesker å bli lyttet til når de snakker, og du vil score uendelig høyt dersom du kan vise at du faktisk lytter til det de har å si. Altså; smil, nikk og små svar som "Å?", "Javel?", "Så utrolig kult!", "Er det sant?", eller lignende fraser viser at du er interessert i det de har å fortelle. Be de gjerne om å utdype, og still oppfølgingsspørsmål der det er aktuelt. Samtidig er det viktig å holde munn mens de snakker, ikke avbryte eller ikke snu samtaleemnet over til å handle om deg med èn gang personen er ferdig med å prate.

Vis entusiasme

Det er herlig med entusiastiske og energiske mennesker som gir mye av seg selv. Hvis andre personer forteller deg noe du ser er viktig for dem, vær entusiastisk over det de har å si til deg! Og når du forteller noe, er det stemningsskapende dersom du legger litt entusiasme i det du har å si.

Gjør plass

Du blir den jenta alle vil være og som alle vil være sammen med dersom du faktisk får hver og en som prater med deg til å føle seg spesielle. Gi andre plass og ikke kom inn i rommet og 'ta over' stemningen, du vil ikke at andre skal få nok av deg - da er det nødvendig å tenke oppførsel med måte, ikke tramp over andres meninger, væremåte eller samtaler. Party-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning