Bli it-jenta i vinter!

Du kan være en trendy fashionista om du tilfører garderoben din dette!

Publisert Oppdatert
Å være motebevisst i høst behøver ikke være synonymt med tom lommebok. Sjekk våre tips!

Sommerkjole med strømpebukse

Dra frem igjen dine favoritter fra sommeren; sommerkjoler og tunikaer kan enkelt oppdateres med strømpebukser. De er de hotteste på motefronten nå, enten helt glatte eller med grov tekstur, med mønster, snøring, ja til og med fiskenett er kult denne sesongen! For ekstra varme kan du bruke knestrømper til, eller knehøye støvletter.

Lag på lag

Lag på lag - bekledning passer perfekt i de kalde vintermånedene. For eksempel passer en god, lang cardigan eller en edgy og kul skinnjakke over en lang skjorte til jeans eller skjørt. En flott, figursydd blazer er en annen måte å bruke lag på lag-moten både om dagen og til kvelden.

Skjerf

Et skjerf er en billig og effektiv måte å oppdatere bekledningen på, og denne sesongen handler det om ekstravagante skjerf med mange detaljer. Se etter skjerf i dyremønster, i metalliske farger, eller med blonder og frynser.

Vis frem tærne dine

Ja, det høres litt kaldt ut akkurat nå, men sko med åpen tå er absolutt det hotteste på skofronten denne sesongen. Og det er klart at du skal ha strømpebukse nedi skoene! Alternativt kan du gå for ankelstøvletter med åpen hæl, som også er noe av det hotteste du kan ikle deg akkurat nå.

Behold blomsterplagg

Ikke legg bort blomsterplaggene fra sommersesongen, de fungerer i mange tilfeller like godt sammen med mørke jeans og et par kraftige støvletter som de gjorde med sandaler i sommervarmen. Et annet alternativ er å bruke en mørkfarget cardigan over den nette blomsterblusen eller tunikaen, og gjerne bruke et belte i livet for å markere livet.

Shorts på vinteren

Shorts var utrolig hot denne sommeren, men du kan så absolutt bruke de nå som det er vinter også! Kombiner shortsen med flate støvletter, tykk strømpebukse og en rå blazer, og du er klar for både jobb og fest.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning